logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

تحلیلگر مسائل سیاسی:

فتنه جدید دشمن قرار دادن مردم مقابل نظام است/ غلبه بر دشمن عزم ملی می طلبد

فتنه جدید دشمن قرار دادن مردم مقابل نظام است/ غلبه بر دشمن عزم ملی می طلبد
تحلیلگر مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه قرار دادن مردم در مقابل نظام، توطئه جدید استکبار است، گفت: دشمنان می خواهند مردم را نسبت به نظام و مسئولان بدبین کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از جهانبین نیوز، سید عبدالله متولیان یکی از یادگاران 8 سال دفاع مقدس در سی و دومین سالگرد سردار شهبد اکبر بابادی گفت: شهدا دارای آنچنان راه عزتمندی و عظمت بودند که اقتدار امروز ما مدیون شهدا و ایستادگی خانواده های آنان است.

متولیان با اشاره به تلاش ها و مجاهدت های شهدا و سردار ییلاقی در طول هشت سال دفاع مقدس، افزود: این شهید والامقام و همه شهدای ما ، هدایت‌گری جنگ را برعهده داشتند و فرماندهی کردند و اجازه ندادند؛ علی رغم تحمیل جنگ هشت ساله، چگونه جنگیدن بر ما تحمیل شود.

وی با اعلام اینکه دنیا پای شهدا و ارزش هایی که آفریدند؛ شاگردی کرد؛ یادآور شد: مجلس شهدا، تنها مجلس عزاداری نیست؛ بلکه مجلس سربلندی و اقتدار برای انقلاب و نظام است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: امروز ما با معیارهای مختلف شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس به این جایگاه رسیده ایم و با همین ملاک ها و معیارها می توانیم پیروز میدان همه جنگ های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و علمی باشیم.

متولیان افزود: برکت خون شهدا و خانواده‌های شهدا ارزش‌های والایی است؛ که نباید فراموش شوند و باید ارزش گذاری و تکریم مناسب از شهدا و خانواده های آنان به عمل آید.

این یادگار 8 سال دفاع مقدس با تاکید بر اینکه قرار دادن مردم در مقابل نظام، توطئه جدید استکبار است، گفت: دشمنان می خواهند مردم را نسبت به نظام و مسئولان بدبین کنند.

وی با تاکید بر لزوم وحدت و تلاش مضاعف برای رفع کاستی ها در جامعه اسلامی از مدیران خواست با تلاش بیشتر برای خدمت به مردم و نظام اسلامی گام بردارند.

متولیان بیان کرد:با تکیه بر داشته ها و ظرفیت های داخلی و حفظ غرور ملی همچنان در برابر دشمنان انقلاب اسلامی ایستادگی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه برای غلبه بر دشمن عزم ملی می طلبد افزود: اعتقاد به ولایت فقیه و اعتقاد قوی به ارزش های اسلامی را مهمترین عامل موفقیت کشور در برابر توطئه های مختلف دشمنان عنوان کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از جهانبین نیوز، سید عبدالله متولیان یکی از یادگاران 8 سال دفاع مقدس , به نقل از جهانبین نیوز، سید عبدالله متولیان یکی از یادگاران 8 سال دفاع مقدس , جهانبین نیوز, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه