logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی:

فروختن دام مولد فروختن سرمایه کشور است

فروختن دام مولد فروختن سرمایه کشور است
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: آمار کشتار دام در 8 ماهه ابتدایی امسال نسبت به سال گذشته 18 درصد کاهش پیدا کرده که به قاچاق دام برمی‌گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، زین العابدین جویبان، مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی صبح امروز در جلسه هیئت اندیشه‌ورزی سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی با محوریت بررسی وضعیت دام در خراسان جنوبی، گفت: از چند ماه گذشته شاهد کمبود گوشت قرمز و افزایش قیمت آن در استان هستیم و برای مقابله با پدیده شوم قاچاق دام یک سری برنامه‌ریزی‌های فرهنگی و آموزشی باید انجام شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خاورستان,
 
,
وی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی میزان دام موجود، میزان کشتار و مصرف، میزان ورود و خروج دام و علت آن بیان کرد و گفت: اواخر سال گذشته افزایش قیمت ارز را داشتیم که به دنبال آن قیمت دام نیز افزایش پیدا کرد که در نتیجه به قاچاق دام منجر شد.
,
 
,
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی گفت: طبق بررسی‌های انجام شده یک علت آن به توطئه عربستان و علت دیگر آن به بی‌اطلاعی روستائیان به خصوص روستاهای مرزی مربوط می‌شود.
,
 
,
جویبان با بیان این‌که دشمنان می‌خواهند ذخایر استراتژیک ما را کم کنند و دام مولد را را از بین ببرند، تصریح کرد: در حال حاضر دام مولد به کشور وارد می‌شود که این کار یک مُسَکن است و باید چاره‌ای اساسی اندیشیده شود.
,
 
,
وی افزود: آمار کشتار دام در 8 ماهه ابتدایی امسال نسبت به سال گذشته 18 درصد کاهش پیدا کرده که به قاچاق دام برمی‌گردد.
,
 
,
مسئول سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی خراسان جنوبی به سامانه خرید و فروش دام اشاره کرد و گفت: خرید و فروش دام از طریق این سامانه و با مجوز دامپزشکی باید انجام شود و اگر خارج از این سامانه فروخته شود قاچاق محسوب می‌شود.
,
 
,
جویبان خاطرنشان کرد: در حال حاضر فروختن دام مولد فروختن سرمایه کشور است و یک راهکار آن اطلاع‌رسانی به مرزنشینان است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه