اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

افغانستان ضعف نیروی هوایی خود را رد کرد

افغانستان ضعف نیروی هوایی خود را رد کرد
پس از آن که روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» تلاش های کشورش را برای تقویت نیروی هوایی افغانستان بی ثمر خواند، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان در واکنش به این ادعا ضعف در نیروی هوایی این کشور را رد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «غفور جاوید» سخنگوی وزارت دفاع افغانستان در مصاحبه با یک رسانه خارجی گفت، نیروی هوایی افغانستان از ظرفیت بالایی برخوردار است و جنگنده‌های پیشرفته‌ای نیز در اختیار دارد. وی با اشاره به تحلیل روزنامه آمریکایی افزوده که ما به شدت این گزارش را رد می‌کنیم زیرا نیروی هوایی افغانستان دارای جنگنده‌های جدیدی است و در این اواخر به بالگردهای تهاجمی بلک هاوک نیز مجهز شده و آموزش خلبانان نیز به شکل مستمر ادامه دارد و هر روز نیز عملیات تهاجمی هوایی برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
سخنگوی وزارت دفاع افغانستان با توجه به وجود پیمان نامه همکاری‌های نظامی بین کابل و واشنگتن گفت که همکاری‌های آمریکا تا سال ۲۰۲۳ میلادی ادامه می‌یابد و قرار است تا پایان آن سال افغانستان به صدها فروند جنگنده جدید مجهز شده باشد.روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز به تازگی مدعی شده است که با گذشت ۱۱ سال از اجرای برنامه تقویت نیروی هوایی افغانستان توسط آمریکا و هزینه کردن بیش از هشت میلیارد دلار در این بخش، هنوز هم تلاش‌ها در این عرصه بی‌نتیجه مانده است.
,
 
,
در افغانستان با توجه به شرایط جغرافیایی و کوهستانی بودن بخش‌های زیادی از پهنه خاکی این کشور، نیروی هوایی در نبردهای جاری این کشور میان گروه‌های تروریستی و نظامیان دولتی نقش مهمی ایفا می‌کند و این نیرو در برتری ارتش افغانستان نقش کلیدی دارد. در سال جاری آمریکا ۳۰ فروند بالگرد بلک هاوک را در اختیار نظامیان افغانستان قرار داده است.
,
 
,
منبع: ایرنا
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه