اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

فهرست هیات آمریکایی حاضر در مجمع داووس

فهرست هیات آمریکایی حاضر در مجمع داووس
کاخ سفید روز سه شنبه اسامی هیات آمریکایی شرکت کننده در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس را اعلام کرد، اما نشانی از نام «دونالد ترامپ» در این فهرست دیده نمی شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس از واشنگتن، ترامپ قرار بود در این مجمع شرکت کند، اما سفرش به سوئیس را به دلیل تعطیلی دولت آمریکا لغو کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

کاخ سفید اعلام کرد که هیاتی به رهبری «استیون منوچین» وزیر خزانه داری آمریکا، به همراه «مایک پمپئو» وزیر امور خارجه این کشور، «ویلبور راس» وزیر بازرگانی و «رابرت لایتیزر» نماینده تجاری ایالات متحده در این نشست شرکت می کنند. 
اما نام وزرای کار، حمل ونقل و امنیت داخلی آمریکا در فهرست شرکت کنندگان در اجلاس داووس مشاهده نمی شود. 
بعلاوه، «ایوانکا ترامپ» دختر ترامپ و «جرد کوشنر» داماد رئیس جمهوری که هر دو مشاور ارشد کاخ سفید هستند، در این نشست حضور نخواهند داشت. 
به گزارش ایرنا، مجمع جهانی اقتصاد از 22 تا 25 ژانویه (2 تا 5 بهمن) همچون دوره های قبل با حضور سران سیاسی و اقتصادی کشورهای مختلف در شهر داووس برگزار می شود.
ترامپ در اعتراض به تصویب نشدن بودجه لازم برای احداث دیوار مرزی، سفر خود به داووس برای شرکت در مجمع جهانی اقتصاد را لغو کرد.
«امانوئل مکرون» رئیس جمهوری فرانسه نیز اعلام کرد که به دلیل «برنامه فشرده کاری» متاثر از جنبش جلیقه زردها، در این نشست شرکت نخواهد کرد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه