logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه مشترک سازمان بسیج وکمیته امداد امام در حمایت از غزه

بیانیه مشترک سازمان بسیج وکمیته امداد امام در حمایت از غزه
سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد امام خمینی(ره) در حمایت از مردم مظلوم غزه بیانیه مشترکی صادر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی، در راستای حمایت از مردم مظلوم باریکه غزه در برابر رژیم اشغالگر قدس سازمان بسیج مستضعفین و کمیته امداد امام خمینی(ره) بیانیه مشترکی صادر کردند، متن بیانیه به شرح زیر است:

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


مردم فهیم خداجوی ایران اسلامی؛ سومین تجاوز وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم قهرمان در باریکه غزه پس از ده سال تحریم و محاصره کامل اقتصادی این منطقه و تحمیل جنگ 51 روزه ، علاوه بر اینکه یکبار دیگر چهره غیر انسانی و خونخوار رژیم کودک کش اسرائیل را به مردم و افکار عمومی جهان نمایان ساخت. تخریب بخشی عظیمی از تاسیسات زیربنایی، منازل، مساجد، بیمارستان ها، مدارس، مهدکودک ها و مراکز خدمات عمومی را نیز در پی داشت. در طول این مدت، رژیم متجاوز اسرائیل ، حمله و یورش به اماکن مختلف مذهبی ، اقتصادی ، فرهنگی و مسکونی را در دستور کار خود قرار داد تا مردم مظلوم باریکه غزه تسلیم خواسته های نامشروع و رذیلانه خود کند، اما نصرت خداوند و تلاش های مجاهدانه مردم مظلوم فلسطین، سرانجام شیرین و پیروزی ظفرمندانه را برای اسلام و مسلمین رقم زد.

اینک با برقراری آتش بس آنچه نمایان گشته مخروبه های به جامانده از حملات رژیم اشغالگر در غزه است و مردم مظلوم و داغداری که پس از آن مقاومت قهرمانانه از ابتدایی ترین امکانات زیستی محرومند و وجدان های پاک و ضمیر های خدا جوی مسلمانان را به یاری می طلبند.

به فرموده پیامبر مکرم اسلام (ص)"ومن اصبح ولم یهتم بامورالمسلمین فلیس بمسلم" روشنی بخش راه یاری کنندگان است. برماست که به وظیفه دینی- انسانی خویش در این رابطه عمل کنیم .

بنا داریم در حماسه ای جدید همزمان با ایام "روز بین المللی همبستگی و همدردی با کودکان و نوجوانان فلسطینی " با نامگذاری کمک به بازسازی غزه از 9 تا 11 مهرماه از طریق پایگاه های بسیج ، مساجد و در روز جمعه همزمان با نماز عبادی سیاسی جمعه از طریق پایگاه های مستقر در مصلی ها و شماره حساب 1-162245-42-1861 نزد بانک انصار به یاری برادران و خواهران مظلوم خود در نوار غزه بشتابیم.

از عموم مردم ظلم ستیز و مظلوم نواز ایران اسلامی می خواهیم با کمک های گسترده نقش تاریخی خود را در بازسازی غزه قهرمان ایفا نمایند.

انتهای پیام/خ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه