اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

پس از ۷ ساعت عملیات جستجو؛

۴صیاد گمشده در دریای عمان نجات یافتند

۴صیاد گمشده در دریای عمان نجات یافتند
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از نجات چهار صیاد گمشده در دریای عمان توسط مرکز جستجو ونجات دریایی بندر چابهار خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن ابراهیمی در گفت وگو با عصرهامون  در تشریح خبر فوق اظهار کرد: طی یک عملیات جستجو و نجات دریایی با هماهنگی مرکز (MRCC) بندر چابهار در محدوده 30 مایلی از بندر چابهار، 4 نفر سرنشین یک قایق صیادی نجات یافتند.

به گفته وی، به محض اعلام مسئولین شیلات استان مبنی بر عزیمت یک قایق صیادی با 4 نفر سرنشین به صیدگاه از بندر کنارک و عدم مراجعه و ارتباط با افراد مذکور و تقاضای امداد، شناور ناجی 5 به منظور عملیات جستجو و نجات دریایی منطقه سریعا اعزام شد که پس از 7 ساعت عملیات جستجو در 30 مایلی بندر چابهار موفق به پیدا کردن قایق مضطر، شده و هر  4 نفر سرنشین آن نجات یافته و در سلامت کامل به سر می برند.

معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان در ادامه خاطر نشان کرد: شناورهای فعال منطقه با توجه به شرایط متغیر جوی کنونی، لازم است ضمن رعایت کلیه اصول ایمنی شناور، و سرنشینان آن قبل از خروج از بنادر استان نسبت به مشخص کردن منطقه دریایی خود برای صید به مدیر صیادی هر بندر اطلاع رسانی کرده و حتی الامکان به صورت جمعی به صیدگاه عزیمت و وضعیت جوی منطقه را از طریق مرکز  هماهنگی جستجو و نجات دریایی (MRCC) به شماره 05435321415 استعلام کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون  ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه