logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس ستاد اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب در مازندران مطرح کرد؛

تجلی وحدت و اوج اقتدار در جشن 40 سالگی انقلاب اسلامی

تجلی وحدت و اوج اقتدار در جشن 40 سالگی انقلاب اسلامی
رئیس ستاد اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مازندران گفت: انقلاب 40 ساله ایران اسلامی در اوج اقتدار، توانمندی و شکوه پختگی همچنان محکم تر از قبل پابرجاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت الاسلام یوسف یوسف‌پور بعد از ظهر امروز به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و دشمنان جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب توطئه های ریز و درشت فراوانی را علیه این نظام طراحی کرده اند.

وی افزود: امروز جمهوری اسلامی به عنوان قدرتی تاثیرگذار در معادلات بین المللی مطرح است به گونه ای که برای ترسیم معادلات سیاسی باید نقش کلیدی و اساسی جمهوری اسلامی لحاظ و رعایت شود.

رئیس ستاد اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مازندران با بیان این که عوامل متعددی برای بالندگی انقلاب اسلامی وجود دارد، تصریح کرد: حضور مردم در صحنه های مختلف به عنوان ولی نعمتان انقلاب و نقش ولایت و رهبری به عنوان عوامل موثر در چهل سالگی انقلاب هستند.

این مسئول بیان کرد: دشمنان نظام در همان سال های اول پیروزی انقلاب جنگ تمام عیاری را علیه جمهوری اسلامی طرح ریزی کردند اما با جانفشانی مردم که با سلاح های ابتدایی پیروز این نبرد شدند و امروز هم با محوریت فشار بر محوریت معیشت، جنگ اقتصادی را با هدف تفرفه اندازی بین مردم و انقلاب برنامه ریزی کرده اند اما آنان باید بدانند پوست، گوشت و استخوان این مردم با انقلاب،ولایت فقیه و خون شهدا عجین شده و خواب آشفته دشمنان کابوسی بیش نیست.

یوسف‌پور گفت: از پنجم تا 11 بهمن ماه امسال هفته استقبال از فجر 40 در استان است و با توجه به تقارن دهه فجر امسال با ایام فاطمیه از 18 تا 20 بهمن بیرق عزاداری در استان برافراشته می‌شود.

وی اظهار کرد: 24 کارگروه تخصصی استانی، 22 ستاد شهرستانی و 56 ستاد دهه فجر در بخش‌ها مسؤولیت اجرای برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در استان برعهده دارند.

رئیس ستاد اجرایی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در مازندران از برپایی نمایشگاه‌ها، جشنواره‌ها، پروژه‌ها و افتتاحیه‌ها به‌مناسبت چله انقلاب اسلامی در استان خبر داد و افزود: جشن بزرگ انقلاب اسلامی و دهه فجر در مرکز استان، پیاده‌روی بزرگ خانوادگی و مراسم بزرگداشت ورود امام از برنامه‌های شاخصی است که 12 بهمن ماه در ساری برگزار می‌شود.

یوسف‌پور در پایان از نواختن زنگ انقلاب در روز 13 بهمن در مدارس استان خبر داد و گفت: همایش طلایه‌داران انقلاب اسلامی در مجتمع اهل بیت(ع) و همایش طلایه‌داران فجر فاطمی در ساری برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه