logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

​راه اندازی نخستین کلینیک تخصصی دیابت و بیماری های غیرواگیر در سراوان

​راه اندازی نخستین کلینیک تخصصی دیابت و بیماری های غیرواگیر در سراوان
رئیس بیمارستان رازی گفت: برای نخستین بار، شهرستان سراوان دارای کلینیک دیابت و بیماری های غیر واگیر شد و از این پس مردم خدمات مرتبط را به صورت متمرکز و تخصصی در یک محل دریافت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد قره بیگلو در گفتگو با عصرهامون اظهارکرد: بیماران مبتلا به دیابت ساکن سراوان و شهرهای اطراف از این پس، با تشکیل پرونده در این مرکز به طور مستمر تحت مراقبت های تخصصی قرار می گیرند.
 
وی ادامه داد: در این کلینیک، متخصصین داخلی، چشم، قلب، جراح عمومی، حضور دارند و بیماران از خدمات کلینیک های پای دیابتی، روانپزشکی، روانشناسی، تغذیه و مباحث مرتبط با خود مراقبتی بهره مند خواهند شد.
 
رئیس بیمارستان رازی سراوان همچنین گفت: این مرکز یکی از پروژه های چهار گانه طرح تحول نظام سلامت بود که پس از بهره برداری از بلوک زایمانی با اتاق های تک نفره و اختصاصی، مرکز اورژانس بیمارستانی به بهره برداری رسید.
 
وی افزود: خدمتگزاران مردم در نظام سلامت برای افتتاح رسمی بخش اورژانس، بلوک زایمانی و کلینیک تخصصی دیابت و بیماری های مزمن غیر واگیر در سراوان در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی لحظه شماری می کنند.
 
وی با اشاره به اینکه کلینیک ویژه این شهرستان نیز مراحل پایانی خود را طی می کند افزود: پیش بینی می شود کلینیک ویژه این شهرستان به عنوان آخرین پروژه از مجموع پروژه های چهارگانه طرح تحول نظام سلامت در سراوان، سال آینده به بهره برداری برسد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه