logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آژانس‌های تلفنی 1000 تومان گران کردند؛

اما و اگرهای افزایش دوباره نرخ کرایه تاکسی در ساری

اما و اگرهای افزایش دوباره نرخ کرایه تاکسی در ساری
زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش نرخ کرایه تاکسی برای دومین بار طی سال‌جاری در مرکز استان شنیده می‌شود که سرچشمه آن به اظهاراتی در خصوص تأیید شورای شهر ساری مبنی بر افزایش نرخ کرایه‌ها به دلیل افزایش قیمت در اقلام کالاهای اساسی و لوازم یدکی جهت رفاه حال رانندگان تاکسی صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش نرخ کرایه تاکسی برای دومین بار طی سال‌جاری در مرکز استان شنیده می‌شود که سرچشمه آن به اظهاراتی در خصوص تأیید شورای شهر ساری مبنی بر افزایش نرخ کرایه‌ها به دلیل افزایش قیمت در اقلام کالاهای اساسی و لوازم یدکی جهت رفاه حال رانندگان تاکسی صورت گرفته است.

هر چند مسعود مدینه رئیس شورای شهر ساری در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار ما، صراحتا این موضوع را رد کرد و گفت: نرخ کرایه تاکسی در سال تنها برای یک‌بار و در اوایل هر سال صورت می‌گیرد، اما شنیده‌ها حاکی است، این تصمیم شورا جهت تأیید به کمسیون انطباق فرمانداری ساری ارسال شده است تا در صورت تأیید به اجرا در آید.

در این باره نظر حمیدرضا فضل‌الله نژاد رئیس حمل و نقل بار و مسافر شهرداری مرکز مازندران را جویا شدیم که اظهار کرد: کرایه تاکسی طبق روال همیشگی، تنها سالی یک‌بار اضافه می‌شود که این امر در فروردین امسال انجام شد.

وی افزود: بر اساس اینکه شاهد افزایش قابل توجه لوازم یدکی و اقلام اساسی پس از افزایش کرایه و طی ماه‌های پس از آن بودیم، شورای شهر ساری در جلسه‌ای که تقریباً، یک ماه پیش برگزار کرد، تصمیم گرفت تا با افزایش نرخ کرایه شهری در ساری موافقت کند که البته این تصمیم باید پس از ارجاع به فرمانداری در جلسه کمیسیون انطباق طرح و تأیید شود تا پس از ابلاغ به شهرداری و نامه به سازمان تاکسیرانی، قابلیت اجرایی پیدا کند.

مدیرعامل تاکسیرانی شهرداری ساری خاطرنشان کرد: افزایش نرخ کرایه شهری در مرکز استان فعلا در حد زمزمه است و به‌صورت قانونی، چیزی عنوان نشده است؛ هر چند افزایش آن را شورای شهر مصوب و به مراجع ذی‌صلاح اعلام شده است.

رئیس اتحادیه آژانس‌های تلفنی ساری نیز در پاسخ به سوال خبرنگار ما در این خصوص که آیا امکان افزایش نرخ آژانس‌های تلفنی نیز در پی زمزمه‌های افزایش نرخ کرایه درون شهری در مرکز استان وجود دارد یا خیر، گفت: در جلسه اخیر کمیسیون نظارت که در پنجشنبه گذشته برگزار شد، نرخ جدید کرایه آژانس‌های تلفنی ساری تصویب شد.

محمدتقی سهرابی افزود: نزدیک به چهار سال است که هیچگونه افزایشی در نرخ کرایه آژانس‌های تلفنی در مرکز استان نداشتیم و طی سال‌جاری، با افزایش چشمگیر و چند برابری اجناس که هزینه‌های مضاعفی را بر رانندگان تحمیل کرده است، با افزایش نرخ آژانس‌های تلفنی موافقت شده است.

وی خاطرنشان کرد: نرخ کرایه آژانس‌های تلفنی ساری از 5 هزار تومان به 6 هزار تومان تغییر پیدا کرد و از روزهای آینده اعلام رسمی به آژانس‌ها، اجرایی خواهد شد.

به گفته سهرابی، 327 آژانس تلفنی و بیش از 4 هزار راننده در آژانس‌های تلفنی مرکز مازندران مشغول فعالیت هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه