اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ارزانی گوشت با واردات هفتگی گوسفند زنده

ارزانی گوشت با واردات هفتگی گوسفند زنده
برنامه‌ریزی‌ای صورت گرفته تا بتوانیم به صورت هفتگی ۵۰ هزار رأس دام زنده سبک وارد کنیم و به زودی قیمت گوشت قرمز کاهش خواهد یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: برنامه‌ریزی صورت گرفته تا هفته‌ای ۵۰ هزار راس گوسفند زنده وارد شود و به زودی با عرضه گوشت آن‌ها به قیمت ۴۰ هزار تومان، شاهد ارزانی گوشت قرمز در بازار خواهیم بود و با افزایش عرضه درصددیم تا مردم کمتر در صف‌های عرضه گوشت تنظیم بازاری بمانند.

حمید ورناصری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در هفته‌های اخیر شوک قیمتی به دلایل مختلف در بازار گوشت قرمز ایجاد شد که دلایل مختلفی از جمله اختلاف نرخ ارز و تشدید قاچاق دام زنده داشت، اما شرکت پشتیبانی امور دام به بازار ورود کرد و همچنان در این بازار حضور خواهد داشت.

وی ادامه داد: در حال حاضر هر کیلو گوشت گوساله منجمد به قیمت ۲۹ هزار تومان عرضه می‌شود و گوشت گوسفند تازه وارداتی نیز کیلویی ۴۰ هزار تومان در فروشگاه‌های زنجیره سازمان میوه و تره‌بار و مراکز مشخص قیمت دارد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌ای صورت گرفته تا بتوانیم به صورت هفتگی ۵۰ هزار رأس دام زنده سبک وارد کنیم و به زودی قیمت گوشت قرمز کاهش خواهد یافت.

به گفته وی دام زنده سبک وارداتی توسط شرکت پشتیبانی امور دام کشتار شده و به قیمت حدود ۴۰ هزار تومان در میادین میوه و تره‌بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و مراکز مشخص شده عرضه خواهد شد که مسلماً قیمت گوشت قرمز را در هفته جاری به صورت قابل توجهی کاهش خواهد داد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که با توجه به اختلاف قیمت گوشت قرمز به صورت آزاد با نرخ دولتی، صف‌های طولانی برای تهیه گوشت قرمز در میادین میوه و تره‌بار و حتی فروشگاه‌های زنجیره‌ای شکل می‌گیرد، اظهار کرد: در همین برنامه درصددیم تا با افزایش تعداد مراکز عرضه و بیشتر کردن میزان عرضه روزانه، صف‌های تهیه گوشت قرمز را به حداقل برسانیم تا مردم اذیت نشوند، اما دستگاه‌های نظارتی همچون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان تعزیرات حکومتی و غیره باید نسبت به وضعیت قیمت و بازار گوشت قرمز تولید داخل در بازار نیز نظارت بیشتری داشته باشند و با متخلفانی که باعث دست به دست شدن گوشت قرمز و افزایش قیمت آن می‌شوند برخورد کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه