اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

با ورود و پیگیری دادستانی رامسر انجام شد؛

حل مشکل رهاسازی فاضلاب‌های خانگی در رامسر/سرپرست شهرداری تفهیم اتهام شد

حل مشکل رهاسازی فاضلاب‌های خانگی در رامسر/سرپرست شهرداری تفهیم اتهام شد
حسب دریافت گزارش‌های مردمی و اطلاعات دریافتی در خصوص رها کردن فاضلاب خانگی در منطقه‌ای از شهر رامسر و متعاقباً دستور رئیس کل دادگستری استان مازندران برای پیگیری موضوع، نسبت به مسدودسازی لوله‌های فاضلاب اقدام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسب دریافت گزارش‌های مردمی و اطلاعات دریافتی در خصوص رها کردن فاضلاب خانگی در منطقه‌ای از شهر رامسر و متعاقباً دستور رئیس کل دادگستری استان مازندران برای پیگیری موضوع، اقدامات لازم در این خصوص از سوی دادستانی شهرستان رامسر انجام شد.
 
بر اساس این گزارش، به لحاظ اهمیت محیط زیست و سلامت و بهداشت عمومی پیگیری لازم توسط دادستانی انجام گرفت و با ارجاع پرونده به بازپرسی و صدور دستور قضایی لازم، نسبت به مسدودسازی لوله‌های فاضلاب توسط ماموران شهرداری و با حضور نمایندگان محیط زیست و شبکه بهداشت اقدام شد.
 
گفتنی است همچنین با توجه به مشکل شیب کوچه مذکور و بالا بودن آب‌های سطحی و درخواست اهالی، معاینه محل توسط بازپرس با حضور سرپرست شهرداری و نماینده محیط زیست صورت گرفت؛ ضمن اینکه مراتب به شهرداری جهت اجرای وظایف قانونی و ایجاد کانال و هدایت آب‌های سطحی مطابق ماده 55 قانون شهرداری‌ها ابلاغ شده است.
 
این گزارش حاکی است علیه شهرداری نیز اعلام جرم شده و سرپرست شهرداری به اتهام عدم اجرای وظایف قانونی و تهدید علیه بهداشت عمومی تفهیم اتهام شد.
 
لازم به ذکر است با توجه به دغدغه دادستانی راجع به محیط زیست، پرونده مذکور و موضوع ادعای متقاضی در حال رسیدگی است؛ ضمناً چندی پیش نیز، کشتارگاه کتالم رامسر به دلیل آلایندگی زیست محیطی تعطیل شد.
 
گفتنی است نبود سیستم فاضلاب شهری و همچنین دفن زباله در جنگل، دو چالش مهم شهرستان رامسر است و تاکنون در دو نوبت علیه شهرداری رامسر اعلام جرم شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه