logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده پارلمان عراق: عراق ایالت آمریکایی نیست

نماینده پارلمان عراق: عراق ایالت آمریکایی نیست
عضو ائتلاف سازندگی در پارلمان عراق تاکید کرد عراق کشوری مستقل و دارای حاکمیت است و هرگز حتی یک روز، ایالت آمریکا یا وابسته و تابع آن نبوده و نخواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور البعیجی از نمایندگان ائتلاف سازندگی(به رهبری هادی العامری) در پارلمان عراق اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را هیاهوی رسانه‌ای برای مشغول کردن افکارعمومی به خود قلمداد کرد، ترامپ گفته بود نظامیان آمریکایی با هدف نظارت بر ایران در عراق باقی خواهند ماند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

البعیجی تصریح کرد حضور نظامیان آمریکایی یا ترکیه‌ای در خاک عراق، فعالیت نیروهای امنیتی عراق را مختل و آشفته خواهد کرد. 

,

البعیجی در بیانیه‌ای گفته است اظهارات اخیر ترامپ صرفا یک هیاهوی رسانه‌ای است که هرگز تحت هیچ شرایطی بر ما تاثیر نخواهد گذاشت، چرا که عراق یک کشور مستقل و دارای حاکمیت است و هرگز حتی یک روز، ایالت آمریکا یا وابسته و تابع آن نبوده و نخواهد بود که رئیس جمهوری آمریکا بخواهد چنین سخنانی را بر زبان جاری کند، وی با این حرف‌ها به دنبال منحرف کردن و مشغول کردن افکارعمومی است.

,

بر اساس گزارش شبکه الفرات، عضو ائتلاف سازندگی خاطر نشان کرد حضور نظامیان آمریکایی یا ترکیه‌ای، سبب اختلال و آشفتگی در ماموریت نیروهای امنیتی عراق در آن مناطق خواهد شد و ما هرگز اجازه حضور این نیروها را نخواهیم داد به ویژه با توجه به اینکه ما این اراضی را آزاد کرده و برای آزادسازی آن خون داده‌ایم، چگونه می‌توانیم حضور چنین نیروهایی را در خاک خود قبول کنیم، به همین سبب هرگز با حضور نظامیان آمریکایی و ترکیه‌ای در خاک خود موافقت نکرده و اجازه آن را نخواهیم داد.

,

وی افزود تصمیم مبنی بر عدم حضور نظامیان بیگانه در خاک عراق، فقط تصمیم ما نیست، بلکه تصمیم مجلس نمایندگان به عنوان خانه ملت است و ما به قانون اخراج نظامیان بیگانه از عراق در آغاز دوره قانونگذاری آتی رای مثبت خواهیم داد و برای انجام این کار هم مصمم هستیم.

,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه