اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوئین زهرا:

تنها استخر سرپوشیده بوئین‌زهرا پلمپ شد

تنها استخر سرپوشیده بوئین‌زهرا پلمپ شد
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوئین زهرا گفت: با تکرار نمونه برداری، آلودگی میکروبی این استخر برای بار دوم تائید شد و تا رفع کامل نواقص موجود پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن کاظمی رودباری در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: جکوزی آب گرم و سرد استخر گلستان شهر بویین زهرا به علت اینکه طبق نمونه‌های گرفته شده، دارای آلودگی میکروبی بوده و فاقد استانداردهای کیفی آب است، پلمپ شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: با تکرار نمونه برداری، آلودگی میکروبی این استخر برای بار دوم تائید شد؛ روز 11بهمن 97 به دلیل وجود مشکل بهداشتی بحرانی، تا رفع کامل نواقص موجود پلمپ شد. 

به گفته این مسئول، روز 25دی، نمونه برداری توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی بویین زهرا از آب این استخر شنا انجام شد. 

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوئین‌زهرا تصریح کرد: یکی از تفریحات سالم و پُرهیجان در تمامی فصول برای افراد در سنین مختلف به خصوص جوانان و نوجوانان، استفاده از استخر، سونا، جکوزی، و حضور در کلاس‌های آموزشی شناست.

وی عنوان کرد: آلودگی آب استخرها در بیشتر موارد عواقب جبران ناپذیری را برای شهروندان دارد که حتی در یک پروسه چند ماهه و تحت نظر پزشک نیز مشکل برطرف نخواهد شد، از جمله بیماری‌های اسهالی و عفونت‌های قارچی که مثال‌هایی از آن است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه