logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان:

حضور در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه سیلی محکم بر چهره منحوس آمریکاست

حضور در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه سیلی محکم بر چهره منحوس آمریکاست
رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان از نشست شورای هیئت‌های مذهبی و کانون مداحان خبر داد و گفت: حضور در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه سیلی محکم بر چهره منحوس آمریکاست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز حجت‌الاسلام سید حسن چراغی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان در نشستی که با مسئولین هیئت‌های مذهبی و کانون مداحان این شهرستان داشت در رابطه با شرکت در راهپیمایی 22 بهمن گفت: ملت شریف ایران با حضور خود در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن‌ماه و تجدید میثاق دوباره با آرمان‌های امام راحل و رهبر انقلاب با شعار دادند و دوری جستن از این دیوانگان غرب اعلام می‌کنند که با تحریم‌ها هم نمی‌توانند بین ملت و انقلاب جدایی افکنند.

وی در ادامه افزود: یوم‌الله 22 بهمن روز پیروزی انقلاب اسلامی یا داور رشادت‌ها ملت شریف ایران بر سلطه تاریخی استعمار گران و نوکران آن‌ها است.

چراغی در ادامه اظهار کرد: در شرایط فعلی کشور دشمنان با توطئه افکنی های متفاوتی که در این چند ماه اخیر داشتند تصمیم به تفرقه انداختن بین مردم و نظام را گرفته‌اند که مردم همیشه درصحنه حضور بار دیگر با شرکت کردند در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه تودهنی محکمی به این بیگانگان خواهند زد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان فارسان در ادامه تصریح کرد: مردم و ملت شریف ایران باید در این حساسیت که امروز در کشور حاکم است و بیگانگان چشم به براندازی این نظام‌دارند باید با حضور خود در این جشن چهل‌سالگی حضور خود را در این مبارزه بی‌واهمه خود را به آمریکا اعلام کنند.

چراغی در ادامه یادآور شد: این پیروزی و بیداری مردم منطقه پرده از چهره ننگین آمریکا برداشته و به دنیا ثابت شد که آمریکا و متحدانش به قول‌های که می‌دهند پای بند نیستند.

وی در ادامه اظهار کرد: نقشه شوم دشمنان این نظام و انقلاب برای براندازی این نظام از بین رفت چراکه مردم با برگزار کردند و حضور در جشن‌های متعدد در هر شهر و روستا به دنیا ثابت کرد که این نظام و انقلاب را دوست دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی در شهرستان فارسان خاطرنشان کرد: نهال نوپای انقلاب امروز به درختی تنومند تبدیل‌شده که در سطح منطقه نه بلکه در سطح جهان اقتدار خود را به نمایش گذاشته است.

چراغی در پایان افزود: مردم همیشه درصحنه نظام و جمهوری اسلامی این را به دنیا فهمانده که هرکجا لازم باشد پای درصحنه می‌گزارند و به دنیا و کشورهای غربی این حضور بارها و بارها ثابت‌شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/
 
 

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه