اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جزئیات ترافیک سنگین در هراز و فیروزکوه

جزئیات ترافیک سنگین در هراز و فیروزکوه
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: تردد در محورهای هراز و فیروزکوه سنگین و بارش برف در این دو محور باعث لغزندگی شدید سطح جاده شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیاوش محبی فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران دقایقی پیش در پردیس در خصوص اوضاع ترافیکی محورهای هراز، فیروزکوه، امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم, ضمن تبریک فرارسیدن چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در حال حاضر تردد انواع وسایل نقلیه از شمال به جنوب محور هراز علی‌رغم یک طرفه شدن این محور از ساعت ۱۴ امروز، شاهد ترافیک سنگین و پر حجمی را به سمت شهر تهران هستیم و ممنوعیت ورود خوروها به این محور تا ساعت ۲ بامداد ادامه خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: در حال حاضر بارش باران را در شهرهای ورودی تهران و بارش برف را در ارتفاعات محورهای هراز و فیروزکوه داریم که لغزندگی شدید جاده‌های کوهستانی را در پی داشته است.
,
 
,
وی افزود: بنابراین هموطنان در چنین شرایطی با صبر، حوصله و شکیبایی رانندگی کنند و از سرعت، سبقت و انجام حرکات حادثه‌ساز جدا خودداری کرده و به هیچ عنوان بدون تجهیزات زمستانه وارد محورها نشوند.
,
 
,
محبی ادامه داد: آمد و شد انواع وسایل نقلیه در محور فیروزکوه به سمت تهران سنگین است و به مرور بر حجم ورود خودروها به سمت تهران افزوده می‌شود و باید مسافران در این زمان ها مدیریت زمان سفر را رعایت کنند.
,
 
,
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، با بیان اینکه حادثه خاصی در محورهای مواصلاتی شهرستان تهران رخ نداده، اظهار کرد: وضعیت تردد انواع وسایل نقلیه در محور امام رضا (ع) و بزرگراه حرم به حرم نیمه سنگین در جریان است و بارش باران در این محور لزوم رعایت کامل مقررات راهنمایی رانندگی و پرهیز از عجله و شتاب را از سوی رانندگان الزامی می‌کند.
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه