اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آزادسازی قیمت بلیط هواپیما منتفی شد

آزادسازی قیمت بلیط هواپیما منتفی شد
معاون وزیر راه با بیان اینکه فعلاً درخواستی از سوی ایرلاین‌ها برای خرید توپولف نداشته‌ایم، گفت: به دلیل نبود ظرفیت کافی اعم از هواپیما و صندلی پرواز فعلاً قوانین آزادسازی نرخ بلیط هواپیما اجرا نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، علیرضا جهانگیریان معاون وزیر راه امروز در ادامه نشست خبری خود اظهارداشت: موضوع خرید توپولف‌های ۲۰۴ از ۱۰ سال پیش مطرح بود و در مدت زمان کوتاهی نیز این هواپیما توسط ماهان ایر استفاده شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: ورود هواپیما به ایران مراحلی دارد که در ابتدا باید شرکت متقاضی وجود داشته باشد اما هنوز درخواستی از سوی ایرلاین‌ها نداشته‌ایم.

وی بیان کرد: در مرحله بعد سازمان هواپیمایی بررسی می‌کند که این هواپیما مشخصات پرواز در شرایط آب و هوایی ایران را دارد یا خیر.

* توقف آزادسازی نرخ بلیط هواپیما

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: طبق قانون برنامه پنجم در راستای متنوع‌‌سازی نرخ بلیط هواپیما اقدام شد.

جهانگیریان گفت: در حال حاضر شرایط برای آزادسازی کامل نرخ‌ها فراهم نیست زیرا عرضه صندلی هواپیما به تعدادی نیست که بتوان قیمت‌ها را کاملاً آزاد کرد. بر همین راستا به دنبال افزایش عرضه هستیم.

* پیگیری برای جلوگیری از فروش بلیط با قیمت‌های غیرقانونی

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس مبنی بر نظارت بر عملکرد فروش بلیط هواپیما گفت: شرکت‌ها موظف به درج قیمت روی سایت اطلاع‌رسانی خود هستند.

رئیس سازمان هواپیمایی بیان کرد: در متنوع‌سازی نرخ‌ها که تا سقف ۳۰ درصد بیشتر از نرخ‌های سال ۹۱ بود، لیست‌هایی از قیمت‌ها توسط شرکت‌ها اعلام شد و ما تائید کردیم.

جهانگیریان افزود: دفاتر مجاز مسافرتی که مجوز از سازمان هواپیمایی دارند دسترسی به فروش بلیط دارند اما برخی دفاتر خدمات مسافرتی که دارای مجوز از سازمان هواپیمایی نیستند نیز اقدام به فروش بلیط می‌کنند و حتی فروش بلیط در برخی از سایت‌ها نیز انجام می‌شود.

معاون وزیر راه بیان کرد: در حال پیگیری هستیم تا از طریق مراجع ذیصلاح، ایت‌هایی که اقدام به فروش بلیط می‌کنند ساماندهی شده و یا اینکه بسته شوند.

وی یادآور شد: همچنین متخلفان نظیر برخی سایت‌های فروش بلیط و نیز دفاتر خدمات مسافرتی بدون مجوز به سازمان تعزیرات حکومتی معرفی شده‌اند.

* ورود قطعات هواپیما به کشور

وی یادآور شد: قیمت‌هایی که شرکت‌های سازنده قطعات هواپیما اعلام کرده‌اند در برخی از موارد پایین‌تر از نرخ بازار آزاد نبوده است و این در مورد بسیاری از کالاها نیز مصداق دارد زیرا کارخانه تعهداتی نسبت به قطعه دارد و هزینه را بابت این تعهدات افزایش می‌دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه