اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در جشنواره تئأتر فجر؛

همه برای یکی، یکی برای همه/گروه خورشید چو خورشید درخشید

همه برای یکی، یکی برای همه/گروه خورشید چو خورشید درخشید
بانوی چهارمحالی در سی‌و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر افتخارآفرید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین‌نیوز، از حدود 20 سال از نقش‌آفرینی تئاتر چهارمحال و بختیاری در سطح ملی و جشنواره‌های بین‌المللی  میگذرد و به گمان می رود  آخرین باری که خانواده تئاتر چهارمحال و بختیاری از افتخارآفرینی بچه‌های گروه تئاتر این استان خوشحال شدند و لبخندی از سر رضایت بر لب‌هابشان نشست، در حوالی سال های 76 بوده است.

طی 20 سال اخیر هنرمندان خوب استان علی‌رغم تمام مشکلات، به سختی در بخش‌های مختلف تئاتر فجر حضور به عمل می‌آوردند اما به ندرت و گاهی غیرممکن بود که نمایشی از استان ما در بخش اصلی  جشنواره تئاتر  فجر به روی صحنه برود.

امیربهاور اکبرپور، کارگردان جوان استان چهارمحال و بختیاری  و گروهش دم مسیحایی در کالبد نیمه جان تئاتر استان بودند و از همان ابتدای تشکیل گروه و با میانگین سنی بسیار کم  و با تلاش شبانه روزی خود، پله‌های ترقی را طی نمودند و با حضور در جشنواره‌های استانی، منطقه‌ای، ملی  و بین‌المللی و کسب جوایزو افتخارت متفاوت درعرصه‌های مختلف همیشه خوش درخشیدند.

نمایش حاشا به عنوان اولین اثر این گروه دری به دنیای جدیدی از تعریف همه از تئاتر و یا چون کتاب ناخوانده‌ای از شکل اجرای تئاتر در فضای حرفه‌ای تئاتر بود و  و در سال بعد نمایش یک به علاوه دو، همانند نمایش قبلی خوش درخشید و موفقیت‌های بسیاری در راه پر فراز و نشیب خود کسب کرد.

نمایش آنشرلی با موهای خیلی قرمز به قلم فراز مهدیان دهکردی و به کارگردانی امیربهاور اکبرپور دهکردی و با حضور و اجرا در بخش اصلی جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر ، اتفاقی دلچسب و رضایت‌بخش برای استان چهارمحال و بختیاری بود که کسب تندیس بهترین بازیگر زن در بخش ایران یک، توسط بانوی چهارمحالی «خانم آرزو عبدالهی » هیجان و شگفتی این اتفاق شیرین را صد چندان کرد.

آری مزد تلاششان را گرفتند ، با همه اتفاقات و مشکلات پیش رو جنگیدند بدون آنکه پا پس بکشند؛

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای خانواده تئاتر استان چهارمحال و بختیاری

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین, ‌نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه