logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس پلیس راه مازندران:

جاده‌های مازندران برفی و لغزنده است/کندوان فردا یک‌طرفه می‌شود

جاده‌های مازندران برفی و لغزنده است/کندوان فردا یک‌طرفه می‌شود
رئیس پلیس راه مازندران از توقف برف و بارش باران در همه جاده‌های غرب استان و لغزندگی سطح جاده خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سرهنگ علیرضا قدمی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه بارش برف از دیروز در ارتفاعات استان آغاز شده بود، گفت: این جاده که دیشب به دلیل بارش سنگین برف مسدودشده بود ساعت ۶ صبح امروز با تلاش راهداران و پلیس راه مازندران بازگشایی شد.

وی افزود: به دلیل نشست برف در ارتفاعات و لغزندگی سطح جاده چالوس ،هم اکنون آمد وشد خودرو‌ها در این جاده با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

قدمی گفت: براساس تصاویر دریافتی از دوربین‌های نظارتی، سامانه‌های تردد شمار و گشت‌های راهداری، هم اکنون از لحاظ شرایط آب و هوایی جاده‌های هراز، سوادکوه و چالوس، کیاسر وجاده‌های شرق استان بارانی گزارش شده است.

رئیس پلیس راه مازندران افزود: با توجه به لغزنده بودن سطح جاده رانندگان با احتیاط و با سرعت مطمئنه تردد کنند.

وی گفت: آمد و شد خودرو‌ها در حال حاضر در جاده‌های هراز، سوادکوه، چالوس، کیاسر و محدوده درون شهری عادی و روان است.

قدمی به رانندگان توصیه کرد: با توجه به برودت هوا و بارش باران به‌ویژه در مناطق کوهستانی، پیش از سفر از وضعیت راه‌ها، از سلامت فنی خودرو، داشتن سوخت کافی و همراه داشتن زنجیر چرخ برای پیشگیری از مشکلات سفر مطمئن شوند.

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه ورود انواع کشنده‌های سنگین شامل تریلر، کامیون و کامیونت به جاده چالوس و هراز از ساعت ۸ صبح امروز ممنوع شده است فردا نیز این محدودیت ترافیکی در این دو جاده اعمال می‌شود.

وی به ممنوعیت دو روزه آمدوشد انواع کشنده‌های سنگین درروز‌های نهم ودهم اسفندماه در جاده‌های چالوس وهراز اشاره کرد و افزود: رفت و آمد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از جاده کرج- چالوس ممنوع است.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: آمدوشد همه تریلر‌ها، کامیون‌ها وکامیونت‌ها به استثنای حاملان موادسوختی و فاسد شدنی از ساعت ۸ تا ۲۴ امروز و فردا جمعه ۱۰ اسفندماه از جاده هراز ممنوع شد.

وی افزود: رفت و آمد موتورسیکلت به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۱ اسفندماه از جاده‌های کرج- چالوس و هراز ممنوع شد.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۱۸۲۴۴۳۴ و ۲۱۸۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی درباره وضعیت راه‌های استان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه