logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

واکنش یک نماینده مجلس به تصویر منتشر شده از سوی نخست وزیر ارمنستان:

سیاست ایران در قبال قره‌باغ مبتنی بر بیانات رهبری است/ ظریف باید پاسخگوی حواشی پیش آمده باشد/ وزیر خارجه را برای پاسخگویی به مجلس می‌آوریم

سیاست ایران در قبال قره‌باغ مبتنی بر بیانات رهبری است/ ظریف باید پاسخگوی حواشی پیش آمده باشد/ وزیر خارجه را برای پاسخگویی به مجلس می‌آوریم
نماینده لیست امید مجلس شورای اسلامی در خصوص انتشار تصویری از مراسم ارمنی‌های ایران و پارچه نوشته‌ای با مضمون اختصاص داشتن قره‌باغ به ارمنستان، گفت: وزیر امور خارجه باید پاسخگوی علل رخ دادن اتفاقات اخیر در خصوص قره‌باغ باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، انتشار تصویری از نخست وزیر ارمنستان در مراسمی که با حضور ارامنه ایران در باشگاه آرات تهران برگزار شده بود و نوشته موجود در این تصویر با عنوان "قره باغ خاک ارمنستان و تمام" باعث برخی حواشی و اعتراضات شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


این نوشته نصب شده در محل مراسم برخلاف سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران و بیانات رهبر انقلاب است که فرمودند: "قره باغ خاکاسلام است."

,
,


در همین راستا "سید هادی بهادری" نماینده عضو فراکسیون امید مجلس که از ارومیه وارد خانه ملت شده، در گفت و گو با اروم نیوز اظهار داشت: بر اساس بیانات رهبر انقلاب که فرمودند "قره باغ خاک اسلام است" سیاست کلی نظام جمهوری اسلامی در قبال این منطقه مشخص می‌شود و کاملا واضح است که سیاست‌های دولت ونظام اسلامی ما بر کدام اساس است.

,
,


وی، افزود: رهبر انقلاب اسلامی در این بیانات به طور واضح سیاست‌های کشورمان را مطرح فرموده‌اند و تمام مسئولان نیز در همین راستا حرکت می‌کنند.

,
,


نماینده مردم ارومیه در مجلس، تاکید کرد: دولت ایران در برابر تمام همسایگان سیاست اتحاد و برادری را درپیش گرفته و با هدف خنثی سازی توطئه‌های آمریکا به دنبال روابط سالم با همسایگان است.

,
,


وی، ابراز داشت: اتفاقات امروز در خصوص قره باغ و اقدام ارمنستان در داخل خاک جمهوری اسلامی ایران، در تضاد با سیاست ما بوده و بی احترامی به سیاست خارجی و برنامه های ما محسوب می‌شود.
بهادری، تصریح کرد: چنین اتفاقی با حضور نخست وزیر ارمنستان در پایتخت کشور اتفاق افتاده است. قطعاً سیاست‌های مقطعی نباید بر سیاست‌های اصولی کشور اثرگذار باشد.

,
,
,


این نماینده لیست امید، تاکید کرد: ما بر اساس بیانات رهبرانقلاب و مشی مشخص شده از سوی ایشان از مسلمانان مظلوم قره باغ دفاع کرده و خواهیم کرد.

,
,


بهادری، گفت: وزارت امور خارجه نباید اجازه دهد به اختلافات جدید دامن زده شود چراکه نباید ارتباط خوب بین ایران و جمهوری آذربایجان تحت تاثیر قرار گیرد.

,
,


وی، در پایان خاطرنشان کرد: وزیر امور خارجه باید پاسخگوی دلایل این اتفاق باشد و قطعا از طریق مجلس این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و وی را در مجلس مورد سوال قرار می‌دهیم.
انتهای پیام/

,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه