logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان رضوی:

جاده مشهد به تربت حیدریه سومین محور حادثه خیز خراسان رضوی است

جاده مشهد به تربت حیدریه سومین محور حادثه خیز خراسان رضوی است
معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان رضوی گفت: محور تربت حیدریه به مشهد سومین محور پر حادثه استان خراسان رضوی در ۱۱ماه گذشته بوده که دو پایگاه امداد و نجات کامه و گرماب ۸۶ حادثه را پوشش دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت؛ اسماعیل بهمن آبادی صبح امروز در حاشیه رونمایی از خودروهای جدید نجات تیپ ۱ و ۲ جمعیت هلال احمر تربت حیدریه اظهار داشت: محور تربت حیدریه -مشهد سومین محور پر حادثه استان خراسان رضوی در ۱۱ماه گذشته بوده است که دو پایگاه امدادو نجات کامه و گرماب ۸۶ حادثه را پوشش دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی تصریح کرد: با توجه به تردد ۳۰میلیون زائر در محورهای مواصلاتی استان خراسان رضوی و نیاز به تجهیز و امادگی پایگاه های بین شهری امداد و نجات ۴ دستگاه خودرو نجات به استان خراسان رضوی تحویل شد.

,

 

,

معاون امداد و نجات هلال احمر خراسان رضوی خاطر نشان کرد: این خودرو ها علاوه بر انجام ماموریت در حوادث ترافیکی، در حوادث آوار ، کوهستان و سیلاب نیز کاربرد دارد.

,

 

,

بهمن آبادی در پایان با توجه به در پیش رو بودن تعطیلات نوروزی بر آمادگی هرچی بیشتر نیروهای امداد و نجات در پایگاههای بین شهری در پاسخگویی به حوادث احتمالی تاکید کرد .

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه