اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

صیادمنش خط نخورده است

زلاتکو کرانچار: نمی‌دانیم چرا باشگاه سایپا بازیکنانش را در اختیار ما قرار نداده

زلاتکو کرانچار: نمی‌دانیم چرا باشگاه سایپا بازیکنانش را در اختیار ما قرار نداده
زلاتکو کرانچار، سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان از اینکه باشگاه سایپا بازیکنانش را در اختیار این تیم نداده است، ابراز بی‌اطلاعی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زلاتکو کرانچار در حاشیه تمرین امروز (یکشنبه) تیم فوتبال امید کشورمان اظهار داشت: الان برنامه ما برای بازی‌های مقدماتی آماده شده است. به بازیکنان استقلال به دلیل  حضور در لیگ قهرمانان آسیا اجازه دادیم که همراه تیم‌شان باشند. غیر از بازیکنان استقلال که توافق ما مبنی بر عدم حضورشان بوده است، فقط باشگاه سایپا نمی‌دانیم به چه دلیل بازیکنانش را در اختیار تیم امید نگذاشته و قرار است فدراسیون و مدیر تیم امید این مشکل را حل کنند. یا این بازیکنان خواهند آمد یا تصمیم دیگری گرفته می‌شود. صیادمنش مصدوم بوده که قرار است به جمع ما اضافه شود و تحت نظارت مسئولان پِک قرار بگیرد. قطعاً ما او را خط نزدیم و می‌خواهیم آمادگی پیدا کند که حداقل دو بازی برای ما انجام دهد. درباره شهاب عادلی دروازه‌بان دوم سپاهان هم باید بگویم که او از ناحیه مینیسک زانو درد دارد و باید معاینات دقیق درباره‌اش انجام شود تا وضعیت او هم مشخص شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

از هفته آینده از زمین شماره 2 کمپ تیم‌های ملی استفاده می‌کنیم
وی درباره کیفیت زمین تمرین تیم امید و اینکه آیا انتخاب بهتری برای زمین تمرین نبوده است، گفت: اجازه بدهید این توضیح را بدهم که در دو هفته گذشته چهار پنج زمین را بازدید کردم، ولی متأسفانه همه زمین‌های تهران به خاطر شرایط زمستان همین کیفیت را دارند. طبیعی است که بازیکنان از کیفیت بد زمین شکایت کنند. ما از شش ماه گذشته هم در همین زمین‌ها تمرین کردیم و باید این نکته را بگویم که از هفته آینده بناست از زمین شماره دوی آکادمی استفاده و کارهای تکنیکی و تاکتیکی را در زمین آکادمی برگزار کنیم. از زمین کمپ هم برای گرم کردن و سایر تمرینات استفاده خواهیم کرد.

,
,

شیوه بازی‌مان را به حریفان دیکته می‌کنیم
سرمربی تیم فوتبال امید کشورمان درباره این موضوع که با توجه به نزدیکی مسابقات مقدماتی آسیا چه شناختی از حریفان تیم امید دارد، خاطر نشان کرد: ما درباره تیم ترکمنستان اطلاعاتی را به دست آوردیم. یمن هم که به تازگی اردویش را تشکیل داده است. درباره عراق باید بگویم که دو مسابقه تدارکاتی با آنها پیش از مسابقات آسیایی داشتیم و شناخت داریم. نفراتی را قرار است به اردوی عراق در قطر و همچنین اردوی ترکمنستان در عربستان اعزام و هر دو تیم را آنالیز کنیم. در آخر باید بگویم که ما چون میزبان هستیم، انتظار می‌رود که شیوه بازی‌‌مان را به حریفان دیکته و خودمان را ثابت کنیم تا به عنوان تیم اول به مرحله بعد راه پیدا کنیم.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه