logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دو امتیازی که در قائم‌شهر جا ماند؛

نساجی 1- پرسپولیس 1/ تساوی، سهم جلالی و برانکو در هفته بیست و یکم

نساجی 1- پرسپولیس 1/ تساوی، سهم جلالی و برانکو در هفته بیست و یکم
شاگردان جلالی و برانکو در حالی به یک امتیاز برابر هم رضایت دادند که داوری فغانی در این دیدار جنجالی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، نساجی مازندران نیم‌فصل دوم را با دو تساوی پیاپی مقابل ذوب‌آهن و تراکتورسازی آغاز کرد و پس از آن برابر پارس جنوبی جم شکست خورد، اما آنها دوباره به روند خوب خود بازگشتند و توانستند به برتری مقابل فولاد برسند و در دیدار اخیرشان نیز به تساوی مقابل نفت مسجدسلیمان دست پیدا کنند ولی نساج‌ها امروز هم توانستند به روند خوب بازی‌های خانگی ادامه دهند و پرسپولیس را در قائم‌شهر متوقف کرده و صاحب یک امتیاز شوند.

پرسپولیس در هفته‌ای که پدیده نتیجه را واگذار کرده بود، برای کسب پیروزی در قائم‌شهر تلاش می‌کرد تا فاصله امتیازی خود را با یکی از مدعیان قهرمانی بیشتر کند ولی شاگردان برانکو در حالی که در دقیقه 21 روی یک غافلگیری دروازه خود را با ضربه سر محمدمهدی نظری باز شده دیدند، در نیمه دوم پس از حملات فراوانی که به وجود آوردند و فرصت‌هایی که از دست دادند، در دقیقه 63 با پاس علیپور و گلزنی سروش رفیعی کار را به تساوی کشیدند و در نهایت با یک امتیاز زمین را ترک کردند.

بهترین بازیکن:

سروش رفیعی با حضور دوباره در ترکیب پرسپولیس خوش درخشید و با ارسال‌های خطرناک، پاس‌های در عمق‌ و خلق موقعیت‌های خوبی که داشت، عملکرد کم‌نقصی در دیدار امروز تیمش برابر نساجی مازندران ارائه داد که به ثمر رساندن گل تساوی پرسپولیس نیز بازی خوب او را تکمیل کرد.

مهدی ترابی نیز که از ابتدای نیمه دوم وارد زمین شد، نمایش تاثیرگذاری در بیشتر شدن حملات و روند هجومی شاگردان برانکو داشت و گل اول پرسپولیس نیز توسط او پایه‌گذاری شد؛ ضمن اینکه محمد نادری و محمدامین رضایی نیز ازجمله بازیکنان موثر این دیدار بودند

حاشیه
* حامد شیری، مهرداد عبدی و محمد عباس‌زاده به دلیل آسیب دیدگی نساجی را در این مسابقه همراهی نمی‌کنند.
* حمید مطهری(مربی) و حامد لک از نساجی و سیامک نعمتی از پرسپولیس، محرومان این مسابقه هستند.
* ظرفیت 10 درصدی اختصاص یافته به تماشاگران پرسپولیس در ورزشگاه شهید وطنی، سه ساعت قبل از آغاز مسابقه تکمیل شد.
* تماشاگران پُرشور نساجی با وجود بارش شدید باران در قائم‌شهر، با در دست داشتن چتر از ساعت‌ها قبل از شروع بازی در ورزشگاه شهید وطنی حضور یافتند.
* ظرفیت ورزشگاه شهید وطنی در فاصله دو ساعت مانده به آغاز این دیدار تکمیل شد.

* تماشاگران پرسپولیس به شدت نسبت به قضاوت فغانی معترض هستند و علیه او شعار سر دادند.

* مهدی ترابی بعد از مصدومیتی که در دقیقه 78 دچار آن شد، پس از 6 دقیقه به زمین بازگشت.

* مارکو، مربی بدنساز پرسپولیس به دلیل اعتراض به داوری از کنار زمین اخراج شد.

اتفاق ویژه:
پرسپولیس در حالی دو امتیاز مهم را در قائم‌شهر جا گذاشت و بدون پیروزی زمین را ترک کرد که علیرضا فغانی در این مسابقه قضاوت بحث‌برانگیزی داشت؛ داور بین‌المللی فوتبال ایران در دقیقه 31 برخورد توپ با گولسیانی را برخلاف نظر پرسپولیسی‌ها که معتقد به خطای هند بودند، پنالتی تشخیص نداد و بازی را ادامه داد و در دقیقه 78 نیز بر زمین افتادن مهدی ترابی در محوطه جریمه نساجی را پنالتی اعلام نکرد که این صحنه با اعتراض بیشتر پرسپولیسی‌ها همراه بود و تا جایی این اعتراضات ادامه پیدا کرد که مارکو، دستیار برانکو از کنار زمین اخراج شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
, بهترین بازیکن:, بهترین بازیکن:,
,
,
,
,
,
, حاشیه, حاشیه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, اتفاق ویژه:, اتفاق ویژه:,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه