logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

میهمان ناخوانده عربی وارد سیستان وبلوچستان شد/ مبارزه با ملخ های صحرایی در 1610 هکتار از اراضی جنوب استان

میهمان ناخوانده عربی وارد سیستان وبلوچستان شد/ مبارزه با ملخ های صحرایی در 1610 هکتار از اراضی جنوب استان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تاکنون هزار و 610 هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان های کنارک، چابهار و منطقه لیردست مرز بین استان ما و هرمزگان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی پیری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکه ملخ صحرایی خطرناک ترین آفت شناخته شده در دنیا به شمار می رود، اظهار کرد: بر اساس اعلام سازمان خواروبار جهانی (FAO) که مسئولیت دریافت اطلاعات، جمع بندی و اطلاع رسانی از وضعیت ملخ صحرایی در دنیا را عهده دار است با توجه به بارندگی های اخیر برخی کشورها پتانسیل ورود آفت را دارند که ایران در زمره این کشورها به شمار می رود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

وی در ادامه بیان کرد: سازمان خواروبار جهانی(FAO) دیماه امسال اعلام کرد که با توجه به وضعیت کشور یمن، عربستان، امارات، عمان و برخی کشورهای آفریقایی این آفت جمعیت طغیانی پیدا می کند و ممکن است به کشور ایران و پاکستان هم وارد شد؛ بر همین اساس استان های درمعرض خطر ایران 6 استان بوشهر، خوزستان، هرمزگان، فارس و کرمان و سیستان وبلوچستان می باشند.
 
,
, ،,
,
, ,

این مسئول در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: این آفت به محض ورود به یک منطقه هرآنچه سبزینه باشد یا به طور کلی هر چیزی که لباس سبز بر تن داشته باشد از مراتع و جنگل ها، زراعت، باغ و تمام محصولات کشاورزی را از بین می برد و مورد تغذیه قرار می دهند.

وی ادامه داد: هم اکنون هزار و 610 هکتار از اراضی کشاورزی بر علیه این آفت سمپاشی و عملیات مبارزه در آنها اجرا شده که از این میزان هزار و 80 هکتار در کنارک، 430 هکتار در چابهار و 100 هکتار هم در منطقه لیر دست مرز بین استان های سیستان وبلوچستان و هرمزگان می باشد.
 
,
,
,
, و,
,
, ,

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه اواسط بهمن ماه امسال، استان خوزستان آلوده به ملخ های صحرایی شد، افزود:  براساس هشدارها نیمه اول بهمن ماه دیده بانی ها، چهار دستگاه سمپاش را در کنارک و دلگان در قسمت جازموریان که نزدیک کرمان است مستقر کردیم، همچنین هواپیمای سمپاش را نیمه بهمن در فرودگاه مستقر شد.

انتهای پیام/
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه