logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس مرکز کنترل عملیات هلال احمر مازندران اعلام کرد

امدادرسانی به 6 هزار نفر حادثه‌دیده در مازندران

امدادرسانی به 6 هزار نفر حادثه‌دیده در مازندران
رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر مازندران از امدادرسانی به 6 هزار نفر حادثه‌دیده در استان طی 11 ماهه امسال خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، محمد نصیرخوانی در گفت‌گویی اظهار کرد: تیم‌های امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تاکنون به ۵ هزار و ۹۸۸ حادثه در ۱۱ ماه امسال در قالب تیم‌های عملیاتی امدادرسانی کردند.

وی افزود: ارائه خدمات امدادی به هزارو ۹۳۰ حادثه جاده ای، ۷۶۲ حادثه شهری، ۷۹۱ حادثه دریایی و ساحلی، ۲۰۴ حادثه کوهستان، ۳۹ حادثه سیل و آبگرفتگی، ۹۷۷ حادثه برف و کولاک، ۸ حادثه آتش سوزی جنگل و مراتع، ۲۸ حادثه صنعتی و کارگاهی، دو حادثه زلزله، ۷ حادثه طوفان، ۲ حادثه ریزش آوار و ارائه خدمات موردنیاز به ۲ هزار و ۱۳۰ نفر از مراجعان به پایگاه‌های امداد و نجات از مهمترین خدمات هلال احمر مازندران در امسال بوده است.

نصیر خوانی گفت: ۴ هزار و ۴۳۱ نفر در قالب ۱۳ هزار و ۲۲ تیم عملیاتی امسال برای امداد رسانی به حوادث اعزام شده‌اند.

رئیس مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر مازندران به نقش هلال احمر در امداد رسانی حوادث مختلف تاکید کرد و افزود: تیم‌های عملیاتی هلال احمر مازندران برای امدادرسانی به حادثه دیدگان از ۳ هزار و ۴۳۹ دستگاه آمبولانس و ۱۹۷ دستگاه خودروی نجات استفاده کردند.

وی گفت: جمعیت هلال احمر استان در زمینه انجام عملیات امداد و نجات و نیز پاسخگویی به فوریت‌های امدادی شهروندان در ۹ حادثه از ظرفیت بالگرد امدادی استفاده کرده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه