اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس اتحادیه کیف‌وکفش مرکز مازندران:

دستفروشان بازار و پیاده‌روهای ساری را قبضه کردند/گلایه کسبه به گوش کسی نمی‌رسد

دستفروشان بازار و پیاده‌روهای ساری را قبضه کردند/گلایه کسبه به گوش کسی نمی‌رسد
رئیس اتحادیه کیف و کفش مرکز مازندران با اعلام ابراز گلایه و نارضایتی متصدیان واحدهای کسبی خیابان قارن و سایر خیابان‌های مرکزی شهر که بساط دستفروشان به کلی بازار کسبی این واحدها را با رکود مواجه کرده است؛ گفت: دستفروشان بازار و پیاده‌روها را قبضه کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، ناصر گلزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ما با ابراز گلایه از وضعیت موجود بازار اظهار کرد: وضعیت بازار کیف و کفش افتضاح است.

وی افزود: دستفروشان هم بازار را قبضه کرده‌اند و هم تمام پیاده‌روها را.

رئیس اتحادیه کیف و کفش مرکز مازندران خاطرنشان کرد: مرکز اصلی بازار کیف و کفش در مرکز مازندران خیابان قارن در مرکز شهر است که ضمن اجاره بالای واحدهای صنفی این خیابان، پاساژهای تجاری متعددی نیز در آن ساخته شده که حجم زیادی از کسبه این صنف را به استقرار واحدهای کسبی‌شان در این خیابان کشانده است؛ اما متاسفانه در ایام پر تقاضای سال به‌ویژه ماه شهریور و اسفند که زمان بازگشایی مدارس و سال نو است؛ تمام بازار در قبضه دستفروشانی قرار می‌گیرد که تمام پیاده‌روهای این خیابان را وجب به وجب تسخیر کرده‌اند.

گلزاده با اعلام ابراز گلایه و نارضایتی متصدیان واحدهای کسبی خیابان قارن و سایر خیابان‌های مرکزی شهر که بساط دستفروشان به کلی بازار کسبی این واحدها را با رکود مواجه کرده است؛ گفت: گلایه‌ها و اعتراضات ما به گوش کسی نمی‌رسد و این کسبه بازار هستند که متضرر می‌شوند.

وی با بیان اینکه در کنار رکود بازار طی سال‌جاری، امید کسبه به بازار شب عید بود که این بازار نیز با فعالیت گسترده و پرشمار دستفروشان و نیز راه‌اندازی نمایشگاه‌های متعدد، آبی را برای کسبه گرم نخواهد کرد؛ بیان کرد: تمامی کسبه خیابان‌های اصلی شهر که متحمل هزینه‌ها و اجاره بهای هنگفتی طی سال می‌شوند، از وضعیت حاضر گلایه‌مند هستند و کسی هم نیست به داد این کسبه برسد و این داستان هر ساله و همیشگی ما است.

رئیس اتحادیه کیف و کفش مرکز مازندران متذکر شد: در حال حاضر هم وضعیت بازار طوری است که چون دست مردم هم خالی است، از دستفروش بهتر خرید می‌کنند و فکر می‌کنند اجناس‌ آن‌ها جدا از کیفیت، ارزان‌تر است.

گلزاده عنوان کرد: در حال حاضر جنس در بازار نیست، تهیه جنس هم برای کسبه سخت شده است؛ چرا که تهیه مواد اولیه و چرم برای تولید سخت و گران شده است؛ از سویی دیگر هم اجناس قیمت‌شان بالا رفته است و این موضوع هم موجب رنجش فروشندگان شده است و هم خریداران و شرایط طوری است که تهیه اجناس برای کسبه هم سخت شده است.

به گفته وی، قیمت‌ها در مقایسه با سال گذشته، دو برابر شده است و فروش کسبه با توجه به کاهش قدرت خرید مردم، بسیار کاهش یافته است و بازار امسال در کنار این عوامل، با فعالیت دستفروشان و نمایشگاه‌های موازی، راکد است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه