logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فعالیت پایداری به عنوان جبهه ممنوع است

فعالیت پایداری به عنوان جبهه ممنوع است
سخنگوی وزارت کشور گفت: اعضاء پایداری‌ نمی‌توانند با اسم جبهه به فعالیت سیاسی بپردازند، اما فعالیت آن‌ها با عنوان حزب بلامانع است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ "حسینعلی امیری" سخنگوی وزارت کشور در حاشیه مراسم ختم والده آیت الله هاشمی شاهرودی با حضور در جمع خبرنگاران، در خصوص دانایی فر مرزبانی که توسط گروه‌های تروریستی در شرق کشور طی بهمن ماه سال گذشته اسیر شده بود گفت: ما اطلاعات جدیدی در خصوص دانایی فر نداریم و در این مورد دولت پاکستان باید جوابگو باشد.  

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر ارائه مجوز برای فعالیت حزبی ندا اظهارداشت: پرونده صدور مجوز برای حزب ندا در حال بررسی است و هنوز کامل نشده است.  
 
سخنگوی وزارت کشور در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب بیان داشت: در جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب ارائه مجوز برای ۳۵ تشکل مورد بررسی قرار گرفت که در این میان ۵ مورد سیاسی بود و ۳۰ مورد هم در خصوص اصناف بود.  
 
امیری در ادامه در خصوص فعالیت جبهه پایداری بیان داشت: اعضاء پایداری‌ نمی‌توانند با اسم جبهه به فعالیت سیاسی بپردازند، اما فعالیت آن‌ها با عنوان حزب بلامانع است.  
 
سخنگوی وزارت کشور در خصوص برگزاری انتخابات میان دوره‌ای در حوزه‌های انتخابیه تفت و میبد و نهاوند اظهار داشت: وزارت کشور برای برگزاری انتخابات میان دوره‌ای در این دو حوزه انتخابیه آمادگی لازم را داشت، اما شورای نگهبان برای این کار منع قانونی گذاشت و اعلام کرد که شرایط برای برگزاری انتخابات مهیا نیست.  

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه