logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امیرآبادی نماینده قم:

مجمع نمایندگان قم پیگیر الحاق محلات و دلیجان به استان قم است

مجمع نمایندگان قم پیگیر الحاق محلات و دلیجان به استان قم است
"احمد امیرآبادی فراهانی" از موافقت و پیگیری الحاق محلات و دلیجان به استان قم در مجمع نمایندگان این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح محلات،"احمد امیرآبادی فراهانی" یکشنبه شب در نشست با خبرنگاران افزود: مجمع نمایندگان استان قم با حضور رییس مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی دیگر نماینده قم برگزار شد و مصوباتی خوبی در زمینه الحاق شهرهای دلیجان و محلات به استان قم داشتیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح محلات,

 

,

وی در ادامه اظهار داشت: در جلسه مجمع نمایندگان قم همچنین در مورد الحاق شهرهای دلیجان و محلات به قم بحث و تبادل نظر و قرار بر آن شد که مذاکرات لازم از سوی نمایندگان با وزیر کشور برای الحاق این دو شهر به استان قم انجام شود.

,


وی با بیان این که مردم شهرهای دلیجان و محلات علاقه زیادی به پیوستن به استان قم دارند، گفت: دلیجان و محلات در مسیر خط لوله انتقال آب سرشاخه های دز به قم قرار دارند و الحاق این دو شهر باعث می شود که حوزه قضایی و انتظامی این دو شهر به قم اضافه شده و نظارت استان بر خارج شدن آب از مسیر اصلی اش قوی تر شود.

امیر آبادی بیان داشت: با اضافه شدن محلات و دلیجان به قم، مساحت سرزمینی این استان دو برابر می شود و این در حالی است که تنها 60 هزار نفر به جمعیت استان قم اضافه خواهد شد.

وی همچنین در مورد الحاق شهرهای ساوه و تفرش به قم نیز گفت: الحاق این دو شهر در اولویت ما نیستند اما نمایندگان این شهرها و اهالی آنها می توانند راسا اقدامات خود را انجام دهند.

,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

"حجت الاسلام علی بنایی قمی"نماینده سابق قم در مجلس شورای اسلامی در مصاحبه مورخ 3 خرداد 91 با سایت خبری فردو نیوز "احمدی نژاد" رئیس جمهور سابق را مخالف این الحاق عنوان کرده بود.

,

 

,

وی در این مصاحبه میگوید: زمانی که حجت‌الاسلام والمسلمین پورمحمدی به عنوان وزیر کشور فعالیت می‌کرد، الحاق این شهرها به استان قم قوت گرفت و حتی در کمیسیون سیاسی هیئت دولت مورد بررسی و تائید قرار گرفت و زمانی که این طرح مسیر طبیعی خود را طی می‌کرد احمدی نژاد در سفر استانی که به استان مرکزی داشت، به دلایلی که ذکرش بی‌فایده است با این طرح مخالفت کرد.

,


وی در همان مصاحبه ندای جدایی مردم این شهرها از استان مرکزی را حق طبیعی آنها عنوان کرده و میگوید: اگر مسئولان به فکر خواسته‌های مردم هستند باید این طرح را اجرایی کنند.

,
,

 

,

لازم به ذکر است، یکی از خواسته های چندین ساله مردم محلات و دلیجان که بارها و در ادوار و دولت های گذشته با امضاء طومار و پیگیری مسئولین شهرستان به اطلاع مسئولین کشوری رسیده الحاق این شهرستان ها به استان قم بوده است.

,

 

,

مردم و مسئولین شهرستان محلات بر این باورند که مسئولین استان مرکزی در سالها و ادوار گذشته در حق این شهرستان اجحاف کرده اند از همین رو خواستار جدا شدن از این استان و پیوستن به استان قم هستند.انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه