اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل انتقال خون استان قزوین :

پویش عیدانه اهدای خون در قزوین راه‌اندازی شد

پویش عیدانه اهدای خون در قزوین راه‌اندازی شد
مدیرکل انتقال خون استان قزوین با اشاره به فعالیت مراکز انتقال خون در ایام نوروز گفت: پویش عیدانه اهدای خون با شعار "سرخی تو از من" با هدف نجات انسان‌ها برای ایام نوروز راه‌اندازی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدحسین برادران در گفت‌وگو با  صبح قزوین با اشاره به اهمیت اهدای خون اظهار کرد: مهم‌ترین و اصلی‌ترین وظیفه انتقال خون تهیه و تامین ماده حیاتی خون سالم و فرآورده‌های آن است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: با توجه به نیاز روزافزون به خون و فرآورده‌های خونی به علت بیماری‌ها، تصادفات، سرطان‌ها، بلایای طبیعی در تصادفات و اعمال جراحی احتیاج به خون امری مستمر و دائمی است.

مدیرکل انتقال خون استان قزوین تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام تعطیلات نوروز و افزایش تردد در سطح جاده‌های استان ضروری است که مردم به صورت مستمر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کنند. 

وی عنوان کرد: پویش عیدانه اهدای خون با شعار "سرخی تو از من" و با هشتک "اهدای خون-یک کار خیر" با هدف نجات انسان‌ها برای ایام نوروز راه‌اندازی شده است. 

برادران بیان کرد: از هم استانی‌های عزیز دعوت می‌شود که در این ایام جهت کمک به بیماران نیازمند به خون به مراکز اهدای خون استان مراجعه کنند. 

وی در ادامه با اشاره به ایام و ساعات پذیرش اهداکنندگان در اداره‌کل انتقال خون استان در ایام نوروز 98 گفت: مرکز انتقال خون قزوین در شیفت صبح از ساعت ۸ تا 13 و شیفت بعدازظهر از ساعت 16 تا 20 در روزهای 3 تا 8 فروردین و روزهای 10 و 11 فروردین و همچنین در روز 15 فروردین فعال است. 

مدیرکل انتقال خون استان قزوین در پایان گفت: مرکز تاکستان از ساعت 8 الی 13 در روزهای 5 تا 8 فروردین و روزهای 10 و 11 و همچنین 15 فروردین پذیرای اهداکنندگان خون است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه