logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ثروتی: نامه استیضاح وزیر راه آماده است

ثروتی: نامه استیضاح وزیر راه آماده است
عضو کمیسیون برنامه و محاسبه کشور گفت:متاسفانه ایشان بدلیل اینکه وقت ندارند، نمی‌توانند به خواسته‌ها و درخواست‌های ما نمایندگان ملت رسیدگی کنند و بنده الان 4 ماه است که در نوبت انتظار ملاقات با ایشان هستم و تاکنون موفق به زیارت ایشان در دفترشان نشده‌ام.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، موسی الرضا ثروتی در گفتگو با خبرنگار نسیم با اشاره به اینکه آقای نوبخت،هم معاون برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس‌جمهور است هم معاون منابع و سرمایه انسانی، اذعان کرد: امیدوار بودیم که آقای نوبخت بتواند با عدالت کار کند اما حالا ناامید شده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی افزود: متاسفانه ایشان بدلیل اینکه وقت ندارند، نمی‌توانند به خواسته‌ها و درخواست‌های ما نمایندگان ملت رسیدگی کنند و بنده الان 4 ماه است که در نوبت انتظار ملاقات با ایشان هستم و تاکنون موفق به زیارت ایشان در دفترشان نشده‌ام.
, وی افزود: متاسفانه ایشان بدلیل اینکه وقت ندارند، نمی‌توانند به خواسته‌ها و درخواست‌های ما نمایندگان ملت رسیدگی کنند و بنده الان 4 ماه است که در نوبت انتظار ملاقات با ایشان هستم و تاکنون موفق به زیارت ایشان در دفترشان نشده‌ام.,

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه در ماده 180 برنامه پنجم تکلیف شده است که سالیانه 2 درصد بودجه عمومی کشور که رقمی در حدود 4200 میلیارد تومان می‌شود،باید برای توسعه شهرستان‌های کمتر توسعه یافته اختصاص یابد، اظهار کرد: با وجود اینکه رقم دولت در بودجه 600 میلیارد تومان ذکر شده بود، ما آنرا در کمیسیون تلفیق به 3600 میلیارد تومان رساندیم؛ اما با این وجود از این اعتبار تنها 20 درصد آن در یکسال اخیر تخصیص داده شده است که رقم بسیار ناچیزی است.

,

ثروتی با تاکید بر اینکه در اصل 48 قانون اساسی نیز بر توسعه متوازن همه استان‌ها اشاره شده است به نسیم گفت: این امر که یکی از وظایف اصلی معاونت برنامه‌ریزی و راهبردی رئیس‌جمهور است که تاکنون محقق نشده و این معاونت این توازن را رعایت نمی‌کند و به بعضی از استان‌ها بودجه کمتر می‌دهد و به بعضی دیگر بیشتر؛ الان برخی از استان‌های کمتر توسعه یافته، 20 سال از دیگر استان‌ها عقب هستند.

,

نماینده مردم بجنورد، جاجرم، سملقان، گرمه و مانه در مجلس اظهار کرد: آقای نوبخت چون توان مدیریت معاونت منابع و سرمایه انسانی را ندارد آنرا به آقای عسگری‌آزاد محول کرده و متاسفانه ایشان عملکرد خوبی در این معاونت نداشتنه‌اند.

,

ثروتی با اشاره به اینکه ما از این معاونت تقاضا کردیم که برابر قانون مدیریت خدمات کشوری و برابر برنامه پنجم باید مجوز جذب نیروی انسانی و اعتبار اختصاص دهند، گفت: این کار اتفاق نیافتاده و استدلالشان هم این است که دولت باید کوچک شود، در حالیکه این کار باید از دیگر استان‌ها آغاز شود نه از استان ما که جدید است و نیاز به اداراتی دارد که به مردم پاسخ بدهند و ما حدود 4000 نفر از استان‌های دیگر نیرو کمتر داریم.

,

وی افزود: متاسفانه با وجود عملکرد ضعیف این معاونت امکان استیضاح برای ما وجود ندارد و ما مجبوریم از رئیس‌جمهور سوال کرده یا استیضاح کنیم؛ که البته نماینده ها برای یک استان حاضر به همکاری نیستند.

,

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس تاکید کرد: آقای نوبخت باید برنامه داشته باشند و به معاونان خود دستور بدهد تا کارها را انجام دهند.

,

وی در پایان با اشاره به نامه استیضاح وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: نامه استیضاح وزیر راه آماده است که اگر به صحن بیاید قطعا ایشان نیز برکنار می‌شوند ولی آقای لاریجانی مانع می‌شود و قول‌هایی داده است که تاکنون به نتیجه نرسیده است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه