logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

حاجی دلیگانی در گفتگو با دانا؛

هدف "تقی زاده ها" تسلیم کردن مردم ایران در برابر غرب است/ برخی نقش نفوذی های دشمن را انجام می دهند/ نمونه "تقی زاده ها" هم در مجلس هست هم در دولت

هدف "تقی زاده ها" تسلیم کردن مردم ایران در برابر غرب است/ برخی نقش نفوذی های دشمن را انجام می دهند/ نمونه "تقی زاده ها" هم در مجلس هست هم در دولت
حسنعلی حاجی دلیگانی عضو برنامه و بودجه گفت: تقی زاده های الان، نقش نفوذی های دشمنان را انجام می دهند و از جهت فرهنگی و زیرساخت های تربیتی کشور شرایطی را فراهم می کنند که نسل های بعدی، نسل هایی تربیت نشوند که در مقابل استکبار و زیاده خواهی های غرب ایستادگی کنند، در واقع هدف این تقی زاده ها همین است.
[

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص اشاره مقام معظم رهبری به تقی زاده های امروز در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: تقی زاده های الان، نقش نفوذی های دشمنان را انجام می دهند و از جهت فرهنگی و زیرساخت های تربیتی کشور شرایطی را فراهم می کنند که نسل های بعدی، نسل هایی تربیت نشوند که در مقابل استکبار و زیاده خواهی های غرب ایستادگی کنند، در واقع هدف این تقی زاده ها همین است، هدف این ها زمینه سازی برای تسلیم نمودن مردم ایران در مقابل دنیای سلطه گر است و نمونه های این تقی زاده ها هم در مجلس و هم در دولت می بینیم، تقی زاده هایی الان وجود دارند که از ناخن پا تا موی سرشان غرق در افکار غربزدگی و طرفداری از غرب است.

, حسینعلی حاجی دلیگانی, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: افراد روشن و وطن دوست باید در مقابل این هجمه و نگرش که یک ناتو و شبیخون فرهنگی است ایستادگی کنند، جامعه را روشن و شفاف سازی کنند آن زمان می توانند حرکت تقی زاده ها را خنثی کنند و مردم را باید نسبت به این موضوع روشن کرد.

,

 

,

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اظهار داشت: دنیای سلطه به دنبال این است که هنجارهای غربی و آمریکایی را در کل دنیا جایگزین ارزش های فرهنگی، دینی، قومی و مذهبی همه ملل در دنیا مخصوصا ایران کند، آن ها دنبال این هستند که تمام صفات خوب و ارزش های مطلوب مردم ایران را با هنجارهای غربی جایگزین کنند تا در مقابل منافع آن ها ایستادگی نکنند؛ آنها به دنبال این هستند که دنیا را به مثابه یک دهکده در تسخیر خودشان در بیاورند و اعلام کنند که دنیا یک دهکده است و این دهکده یک کدخذا دارد و همه مردم دنیا باید رعیت این کدخدا باشند و از خودشان هیچگونه استقلالی نداشته باشند و همه هویت ها از آن کدخدا و دنیای کدخداگری باشد.

,

 

,

حسینعلی حاجی دلیگانی در پایان گفت: تقی زاده ها بدانند که هم شکست خواهند خورد و هم جهنم را برای خودشان فراهم می کنند و ما در مقابل همه منافع آن ها خواهیم ایستاد، از آن هایی هم که در مقابل این تقی زاده ها سکوت کرده اند می خواهیم که سکوتشان را بشکنند وبه صحنه بیایند و به شفاف شدن مواضع غربزدگان کمک کنند و در مقابل آن ها ایستادگی کنند که اگر ایستادگی کردیم آن زمان ان ها هم مایوس خواهند شد.

, حسینعلی حاجی دلیگانی, حسینعلی حاجی دلیگانی,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه