logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران اعلام کرد؛

هفته اول تعطیلات نوروزی در مازندران با ۱۳ کشته

هفته اول تعطیلات نوروزی در مازندران با ۱۳ کشته
مدیر کل پزشکی قانونی مازندران گفت: 13 تن بر اثر تصادفات رانندگی در هفته اول تعطیلات نوروزی در مازندران جان خود را از دست دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علی عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: ۱۳ تن بر اثر تصادفات رانندگی در مازندران جان خود را از دست دادند که ۹ نفر انان مرد بودند.

وی با بیان اینکه این میزان در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۸ درصد کاهش داشت، افزود:۱۱ نفر در محور‌های برون شهری و روستایی و ما بقی در محور دورن شهری جان خود را از دست دادند.

عباسی گفت: آمار کشته‌های تصادفات نوروزی مریوط به محدوده زمانی ۲۵ اسفند ۹۷ تا ۴ فروردین ۹۸ است.

مدیر کل پزشکی قانونی مازندران با اشاره به اینکه ۱۱ نفر در محل حادثه و مابقی در بیمارستان فوت کردند افزود: از این آمار ۱۰ نفر بومی و مابقی غیر بومی هستند.

وی افزود: بر اساس آمار ارجاعی از مراکز پزشکی قانونی استان از کل فوت شدگان عابر و راننده هر کدام ۵ نفر، سرنشین ۲ و موتور سوار یک نفر هستند.

مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت: بابل، قائمشهر و سیمرغ، تنکابن و نور هر کدام با ۳ مورد بیشترین فوتی را داشتند.

عباسی با تاکید بر اینکه آمار جان باختگان سوانح رانندگی، آمار اولیه این استان است که به صورت فوری از ۱۵ مرکز این اداره کل جمع آوری شده است، افزود: با توجه به امکان اضافه شدن تلفات از بین مصدومان حوادث رانندگی نوروزی که در بیمارستان‌ها بستری هستند آمار نهایی در هفته دوم اردیبهشت اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه