logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

واکنش چمران به اظهارات عضو شورای شهر تهران

واکنش چمران به اظهارات عضو شورای شهر تهران
رئیس سابق شورای شهر تهران به اظهارت عجیب عضو شورای شهر تهران در رابطه با اشتباه احداث بزرگراه امام علی (ع) و نیایش واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی چمران با اشاره به نامه مجید فراهانی عضو شورای شهر تهران به شهردار تهران در ارتباط با احداث برخی از بزرگراه‌ها و بوستان‌ها اظهار کرد: در این نامه آمده است که برای ساخت برخی بزرگراه ها همچون نیایش و امام علی (ع) و برخی بوستانها همچون نهج البلاغه و جوانمردان عیناٌ همان اشتباه ساخت جاده و بوستان بر روی "مسیل دروازه قرآن شیراز" تکرار شده است، که این اظهارات بسیار عجیب و غیر منطقی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی تصریح کرد: اگر قرار بر این بود که در مسیل‌ها راه و جاده‌ای ساخته نمی‌شد الان تهران باید بیابان باشد، به عنوان مثال خیابان شریعتی در گذشته مسیل بوده، اما نکته‌ای که حائز اهمیت است که در ساخت بزرگراه و بوستان باید فضای لازم برای طبعیت و بارش باران در نظر گرفته شود.
,
 
,
چمران گفت: در بزرگراه امام علی (ع) بر خلاف نظر دوستان مسیر لازم برای هدایت آب در نظر گرفته شده و می‌توان به رودخانه ای که در این بزرگراه است، اشاره کرد علاوه بر اینکه در سایر پروژه‌های عمرانی نیز به این موضوع به صورت ویژه توجه شده است.
,
 
,
رئیس سابق شورای شهر تهران ادامه داد: حتی در بوستان نهج البلاغه که مدنظر دوستان است نیز با کاشت درخت از بروز سیل و آب گرفتگی جلوگیری می‌شود و در واقع رعایت چنین مواردی نه به دوره مدیریت قالیباف حتی به شهرداران گذشته نیز بر می‌گردد.
,
 
,
منبع: تسنیم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه