logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

توافقات بسیار مهم ایران و روسیه؛

جایگزینی روبل و ریال به‌جای دلار و یورو در تبادلات ایران و روسیه

جایگزینی روبل و ریال به‌جای دلار و یورو در تبادلات ایران و روسیه
رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه از بررسی طرحی در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران خبر داد که بر مبنای آن، روبل و ریال جایگزین دلار، یورو و پوند در تبادلات تجاری ایران و روسیه شود و گفت: قرار بر این است که «میلیون بانک» روسیه در ایران شعبه ای ایجاد کرده و پول صادرات ایران را ظرف سه تا پنج روز با نرخ ارز آزاد به صادرکنندگان ایرانی در تهران تحویل دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از مهر، اسدالله عسگراولادی در جلسه امروز نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران از مذاکره تیم اقتصادی ایران در حاشیه سفر رئیس جمهور به روسیه خبر داد و گفت: «میلیون بانک» روسیه در کنار بانک ملی ایران مسئول مراودات تجاری میان دو کشور است که بنا بر این شد که این بانک در هر پنج کشور دریای خزر شعباتی را ایجاد کرده و با ایران نیز به طور مشخص در موضوع پرداخت و دریافت‌ها همکاری ویژه داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه افزود: بنا بر این شد که این بانک با ایجاد شعبه در ایران ریال و ارز را میان صادرکنندگان ایرانی مبادله کند به نحوی که هرچه که صادرکننده ایرانی به روسیه صادر کرد را با نرخ ارز آزاد ظرف سه تا پنج روز در ایران به طرف ایرانی بپردازد.

,

وی اظهار داشت: در مذاکراتی که در فرودگاه تهران با رئیس کل بانک مرکزی داشته ام، بنا بر این شد که بانک مرکزی نظر کارشناسی خود را در این رابطه ظرف دو ماه آینده اعلام کند تا چنانچه فضا مساعد بود، بتواند روبل و ریال را جایگزین دلار، یورو، پوند و ین در مبادلات ایران و روسیه کند.

,

عسگراولادی با بیان اینکه کمی یوآن نیز وارد بازار روسیه شده است، گفت: اکنون به دلیل اینکه هم ایران و هم روسیه تحریم بانکی دارند، امیدوارم بانک مرکزی با جایگزینی روبل و ریال به جای ارزهای اروپایی و آمریکایی موافقت کند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه