logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون راهداری مازندران اعلام کرد

خسارت 1930 میلیارد ریالی سیلاب به راه‌های مواصلاتی مازندران

خسارت 1930 میلیارد ریالی سیلاب به راه‌های مواصلاتی مازندران
معاون راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران گفت: سیلاب ۱۹۳۰ میلیارد ریال به راه‌های مواصلاتی مازندران خسارت وارد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، عباس‌علی نجفی طی گفت و گویی، میزان خسارات اولیه وارده به جسم راه‌ها و ابینه فنی در اثر رانش و جاری شدن سیل و طغیان رودخانه‌ها در محور‌های این استان را بالغ بر ۱۹۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی افزود: به‌دلیل بارش شدید باران و جاری شدن سیل، رانش زمین، آب بردگی در مسیرها، خسارات شدیدی به زیرساخت‌های محور مواصلاتی وارد شده است.

نجفی طول راه‌های آسیب‌دیده را دو هزار و ۸۹ کیلومتر و تعداد پل‌های آسیب‌دیده را ۲۹ دستگاه اعلام کرد و افزود: بر اثر این سیل ۲۵۷ محور اصلی، فرعی و روستایی مسدود شده که تاکنون تعداد ۲۳۴ نقطه عملیات ریزش و رانش‌برداری در ۱۲۰ مقطع و تعداد ۱۲ دستگاه پل به صورت موقت با تلاش شبانه‌روزی راهداران محور‌ها بازگشایی شد و تردد در آن به صورت عادی جریان دارد.

وی با بیان اینکه ۷۰ کیلومتر از راه‌های آسیب دیده استان ترمیم اساسی شده که در این غالب تعداد ۲۵ مورد عبور موقت با اجرای ۴۸ متر طول باکس ۴۰ عدد لوله‌گذاری برقرار و تعداد ۱۵۰ دستگاه ابنیه فنی رفع آب گرفتگی و بازگشایی کامل محور‌های مواصلاتی استان انجام شده است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: این اداره کل با اعزام ۲۹ اکیپ روز تیم‌های کارشناسی مجرب جهت بازدید از جسم راه‌ها و ابنیه‌های فنی محور‌های آسیب دیده سطح راه‌های استان اعزام تا راهکار‌های مناسب جهت تعمیرات اساسی ابنیه‌های آسیب دیده ارائه و عملیاتی شود.
تلاش شبانه روزی راهداران برای بازگشایی محور های استان مازندران

وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی راهداران برای بازگشایی محورها، افزود: در حال حاضر عوامل راهداری به صورت شبانه‌روزی با استفاده از ۲۷۵ دستگاه ماشین آلات راهداری سبک، نیمه سنگین و سنگین در قالب ۳۳ اکیپ و ۳۵۰ نفر کارکتان و ۲۲ راهدارخانه درگیر بازگشایی و خدمات رسانی به مردم در محور‌ها هستند.

نجفی رودباری گفت: با تلاش شبانه روزی عوامل راهداری و حضور به موقع در محل راهدارخانه‌ها و استقرار در مقاطع مختلف جهت برقراری تردد ایمن و روان در محور کندوان این محور نیز بازگشایی شد.

مرکز مدیریت راه‌های استان جهت پاسخگویی شبانه روزی به هموطنان در مورد وضعیت ترافیکی محور‌ها با تلفن گویای ۱۴۱ و ۳۳۳۲۲۳۲۰ و سامانه پیامک ۱۰۰۰۰۱۴۱ پاسخگوی همه مسافران و مردم برای اطلاع از آخرین وضعیت راه‌های این استان است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه