logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واحدهای متخلف در شهرستان البرز پلمپ شد

واحدهای متخلف در شهرستان البرز پلمپ شد
توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت-درمان شهرستان البرز چندین واحد متخلف در شهرستان البرز در چند روز گذشته به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علیرضا مهرعلیان در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: 17واحد متخلف در شهرستان در چند روز گذشته توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه پلمپ شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

مدیر شبکه بهداشت درمان شهرستان البرز افزود: از این تعداد واحد پلمپ شده 9مورد مربوط به محمدیه و بخش‌های تابعه و هشت مورد مربوط به شهر الوند بوده است.

,

وی عنوان کرد: در بخش محمدیه یک رستوران و یک چلوکبابی به علت استفاده از رنگ غیر مجاز همچنین یک رستوران و خوار و بار فروشی در مجتمع‌های بین راهی و یک آرایشگاه، دو نانوایی و یک واحد تهیه و توزیع مواد غذایی به علت عدم رعایت آیین نامه ماده 13 (بهداشت فردی، ساختمانی و ابزار و تجهیزات)، و یک آرایشگاه زنانه به علت استفاده از رنگ و مواد آرایشی تاریخ گذشته و غیر مجاز پلمپ شدند.

,

این کارشناس بهداشت محیط درباره واحدهای پلمپ شده در شهر الوند گفت: از 8 واحد پلمپ شده در الوند یک کارگاه قنادی به دلیل استفاده از رنگ غیرمجاز و پنج مرکز عرضه فرآورده‌های لبنی، یک کارگاه قنادی و یک خوار و بار فروشی به علت دمای بالای یخچال پلمپ شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه