logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آخرین وضعیت ترافیکی و جوی در مازندران؛

باد و باران در راه مازندران/احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی

باد و باران در راه مازندران/احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی
معاون اداره کل هواشناسی مازندران گفت: آسمان مازندران امروز و فردا نیمه‌ابری تا ابری همراه با رگبار باران، کاهش دما و احتمال رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، علیرضا اسدی طی گفت و گویی با بیان اینکه این سامانه بارشی اواخر روز دوشنبه از استان خارج خواهد شد، افزود: مازندرانی‌ها روز سه‌شنبه ۲۷ فروردین شاهد آسمانی صاف تا نیمه ابری همراه با افزایش دما و در ارتفاعات با وزش باد گرم خواهند بود.

وی گفت: برای روز چهارشنبه نیز آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری همراه با افزایش نسبی دما پیش بینی می‌شود، اما از بعدازظهر همان روز با ورود سامانه بارشی از غرب استان، آسمان دوباره ابری همراه با رگبار باران، رعدوبرق پراکنده و وزش باد خواهد بود.

معاون اداره کل هواشناسی مازندران افزود: این سامانه بارشی تا پایان هفته در مازندران فعال خواهد بود.

این مسئول با بیان اینکه در این مدت بارش باران در ارتفاعات استان از مقدار بیشتری برخودار است و افزایش حجم آب رودخانه‏‌های تلار، تجن و نکارود از پیامد‌های مورد انتظار این سامانه بارشی در استان است گفت: در محور‌های کوهستانی استان رانش زمین و ریزش سنگ و اختلال در تردد محور‌های کوهستانی هم دور از انتظار نیست.

احمدی مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز به همه نیرو‌های امدادی و خدماتی توصیه کرد ضمن آماده سازی تجهیزات و ماشین آلات امدادی آمادگی لازم جهت هر گونه عملیات امدادونجات و خدمات رسانی داشته باشند.

جاده های مازندران لغزنده است

رئیس پلیس راه مازندران نیز گفت: به دلیل بارش بارانی که از شب گذشته آغاز شد، جاده های چالوس، هراز و سوادکوه لغزنده است.

قدمی ادامه داد: به دلیل بارش باران که از شب گذشته آغاز شد و همچنان نیز ادامه دارد، جاده های چالوس، هراز و سوادکوه لغزنده است.

وی افزود:جاده های کوهستانی استان اکنون باز و ترافیک عادی و روان است.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: احتمال ریزش سنگ در جاده های کوهستانی دور از انتظار نیست به همین دلیل رانندگان از سفر های غیرضروری خودداری و در صورت تردد از بوق زدن ممتد در مناطق مستعد رانش که با تابلوهای هشداری مشخص شدند خودداری کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, جاده های مازندران لغزنده است, جاده های مازندران لغزنده است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه