logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در پی بارش‌های اخیر؛

ذخیره 30 میلیون مترمکعبی آب توسط سازه‌های آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری

ذخیره 30 میلیون مترمکعبی آب توسط سازه‌های آبخیزداری استان چهارمحال و بختیاری
مدیر کل منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: در پی بارش های اخیر 30 میلیون متر مکعب آب توسط سازه های آبخیز داری استان چهارمحال و بختیاری ذخیره شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی محمدی‌مقدم مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری چهارمحال و بختیاری  در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛  با بیان اینکه اقدامات آبخیزداری مانند احداث سدهای خاکی، بندهای سنگی ملاتی و تقویت پوشش گیاهی موجب تعدیل سیل در آبراهه‌ها می‌شود، گفت: این اقدامات همچنین موجب کاهش خسارات به مزارع کشاورزی، مناطق مسکونی و ابنیه در زمان وقوع سیلاب می‌شود.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اگر در بالادست حوضه‌های آبخیز عملیات آبخیزداری انجام شود شاهد حرکت گل و لای در زمان سیلاب نیستیم، زیرا پوشش گیاهی از فرسایش خاک و حرکت سریع روان‌ آب‌ها جلوگیری می‌کند.

وی ادامه داد:3 هزار و 200 بند سنگی ملاتی و 93 سد خاکی در استان وجود دارد که در بارش‌های اخیر حدود 30 میلیون متر مکعب آب در حوضه آبریز کارون توسط  این سازه‌های آبخیزداری ذخیره و  روان‌ آب‌ها در زمان وقوع بارندگی کنترل شد .

محمدی‌مقدم خسارت وارده به حوزه منابع‌طبیعی چهارمحال و بختیاری در بارش‌های اخیر را حدود 14 میلیارد تومان اعلام کرد و توضیح داد: حدود پنج میلیارد تومان به سازه‌های آبخیزداری در استان و حدود 10 میلیارد تومان هم به جنگل‌ها و مراتع آسیب وارد شده است.

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه به دستور مقام معظم رهبری 150 میلیون یورو ازمحل صندوق توسعه ملی به بحث آبخیزداری در سال‌جاری اختصاص یافته است، اظهار کرد: توزیع استانی این بودجه هنوز انجام نشده است که در تخصیص اعتبار به استان این موضوع رسانه‌ای می‌شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه