logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خبر خوش برای متقاضیان مسکن مهر؛

‎تسهیلات اقساطی دریافت قرارداد پنج‌برگی و خرید عرصه

‎تسهیلات اقساطی دریافت قرارداد پنج‌برگی و خرید عرصه
مقام مسئول عمران پردیس از تسهیلات اقساطی برای دریافت قرارداد پنج‌برگی و فروش عرصه مساکن مهر ‎توسط این شرکت خبر داد و گفت: بر این اساس متقاضیان می‌توانند باقیمانده آورده نهایی خود را با حداقل ۴میلیون تومان نقد و اقساط ۶ماهه پرداخت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی‌اصغر جاودان‌فر با اشاره به روند مطلوب فعالیت‌های عمرانی شرکت عمران و پیشرفت بسیار مناسب پروژه‌های مسکن پردیس اظهار کرد: باتوجه به فعال شدن کلیه پروژه‌ها در همه فازهای مسکن مهر پردیس و اراده شرکت عمران برای تکمیل و تحویل هرچه سریع‌تر واحدها به مالکین برابر تأکیدات مقام عالی وزارت، نگاه ویژه طاهرخانی معاون وزیر راه و شهرسازی و همچنین تلاش‌های هدایت مدیرعامل شرکت عمران پردیس در فوریت تحویل مساکن مهر، از همه مالکان درخواست می‌کنیم جهت همراهی و همکاری در راستای تحقق این مهم؛ با عنایت به فصل مناسب کاری در ٦ ماه نخست سال و همچنین بهره‌مندی از شرایط ویژه شرکت عمران جهت تقسیط آورده نهایی؛ هرچه سریعتر در مهلت باقیمانده تا 15 اردیبهشت نسبت به واریز و تقسیط آورده نهایی خود اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

‎وی ادامه داد: متقاضیان می‌توانند باقیمانده آورده نهایی خود را با حداقل 4 میلیون تومان نقد و اقساط 6ماهه پرداخت کنند و نسبت به دریافت سند 5برگی واحدهای خود بر اساس اطلاعیه مندرج در پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت عمران اقدام کنند.

,

به گزارش تسنیم، مدیر اجرایی مسکن مهر پردیس درباره نحوه فروش عرصه مساکن مهر نیز گفت: با توجه به درخواست دولت و تصویب مجلس شورای اسلامی خوشبختانه موفق به دریافت مجوز واگذاری عرصه مساکن مهر شده‌ایم و این نوید را به مالکین خواهیم داد که عرصه‌ها با حداقل قیمت کارشناسی و به‌صورت اقساطی به آنها واگذار خواهد شد.

,

جاودان‌فر تأکید کرد: در فروش عرصه‌ها برای پرداخت نقدی تخفیفات مناسبی در نظر گرفته شده است و همچنین مالکان می‌توانند با پرداخت ٥ درصد نقد، باقیمانده را به‌صورت اقساط ٥ساله پرداخت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه