اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در پی جنگ تجاری ترامپ؛

کوچ شرکت‌های تولیدی ایالات‌متحده از چین/ نقشه ای که آمریکا برای تصاحب بازارهای هند می کشد

کوچ شرکت‌های تولیدی ایالات‌متحده از چین/ نقشه ای که آمریکا برای تصاحب بازارهای هند می کشد
همانطور که جنگ تجاری آمریکا و چین ادامه دارد، صدها شرکت آمریکایی به دنبال انتقال مکان تولید خود از غول آسیایی به هند به منظور جلوگیری از کاهش بیشتر در سود خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، گروه حامی اقتصادی مستقر در ایالات‌متحده که در حال بحث در مورد انتقال 200 شرکت تولیدی آمریکایی مستقر در چین به گروه حامی مالی و استراتژیک ایالات‌متحده - هند (USISPF)است. این گروه همچنین فهرستی از توصیه‌ها برای پیروزِ انتخابات عمومی هند، در نحوه ایجاد بیش‌ترین پتانسیل  را تهیه کرده‌است.

مسئول این گروه اخیرا در  مصاحبه با مطبوعات هند، گفت: " ما باید درک کنیم که چطور می‌توانیم این شرکت‌ها را جذب کنیم." او خواستار تسریع اصلاحات اقتصادی شد که شفافیت و روند گمرکی و مسائل تجاری را آسان‌تر کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
وی همچنین اظهار داشت: "ارداه قوی بر این است  هر کسی که پیروز انتخابات شد و حاکمیت بر قدرت در دهلی‌نو را تصرف کرد، باید موافقتنامه تجارت آزاد با واشنگتن را به طور جدی در نظر بگیرد تا تهدید واردات ارزان از پکن را خنثی کند".
,

به نقل از راشاتودی، وی افزود: " شما می‌توانید موانعی را بر روی کالاهای چینی قرار دهید تا آمریکا دسترسی بیشتری به بازار هند و شرکت‌های هندی دسترسی بیشتر به بازار ایالات‌متحده داشته باشند." انتظار می‌رود که یک پرونده کامل از اقدامات بالقوه برای دولت هند تا زمانی که فرآیند طولانی انتخابات هند در ۱۹ ماه مه به پایان برسد، آماده باشد.
,
, راشاتودی,


 

خبر خروج فوق العاده شرکت های تولیدی  آمریکایی از چین  و انتقال به هند، از نظرسنجی اکتبر ۲۰۱۸ شرکت‌های آمریکایی با پایگاه‌های خود در چین، که توسط اتاق بازرگانی آمریکا در جنوب چین انجام شد، تا کنون ادامه دارد. از بین ۲۱۹ شرکتی که مورد بررسی قرار گرفتند، ۶۴ درصد اعلام کردند که خطوط تولید را از چین به کشورهای دیگر تغییر می‌دهند.
با این حال، تنها ۱ درصد اعلام کردند که عملیات خود را به آمریکا باز خواهند گرداند و از پایگاه‌های جدید در آسیای جنوب شرقی حمایت خواهند کرد.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه