logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آمار دارابی از شبکه های فارسی زبان ضد انقلاب

آمار دارابی از شبکه های فارسی زبان ضد انقلاب
معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما از فعالیت ۲۹۵ شبکه فارسی زبان ماهواره ای علیه مقدسات و اعتقادات جوانان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی دارابی امروز در نشست با مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم گفت: این شبکه‌های تلویزیونی با سرمایه‌های کلان کشورهای استکباری و معاند فعالیت می‌کنند و در تلاش هستند تا ریشه دین و دین گرایی خانواده‌ها را سست و تضعیف کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: رسانه ملی هم با ۱۵۰ شبکه رادیویی و تلویزیونی به ۳۵ زبان زنده دنیا همه تلاش خود را برای ارتقاء باورها و معارف دینی نسل جوان و خنثی کردن اقدام خصمانه این شبکه‌ها به کار گرفته است.

,

معاون امور استان‌های سازمان صدا وسیما تصریح کرد: این معاونت آمادگی دارد توافق نامه ای را با مجمع نمایندگان حوزه برای بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و دینی کارشناسان برای پشتیبانی برنامه‌های مختلف صدا وسیما و رفع دغدغه‌های علما و فضلا به امضا برساند.

,

در این نشست تعدادی از نمایندگان حوزه علمیه هم برخی نگرانی‌های خود را در ارتباط با برنامه‌های رسانه ملی مطرح کردند.

,

دقت در گزینش مجریان، رعایت پوشش اسلامی در ظواهر آنان، پرهیز از قومیت گرایی در سریال‌ها، ضرورت اخذ مجوز از حوزه علمیه قم برای بازیگرانی که در نقش روحانی ایفای نقش می‌کنند، پرهیز از مصرف گرایی و تجمل گرایی در تبلیغات بازرگانی و برخی سریال‌ها، استفاده از کارشناسان مذهبی متخصص و دارای مجوز از حوزه علمیه، اعمال دغدغه‌های مراجع و علما در ارتباط با تولید برنامه‌ها تبلیغی، تبیین آثار مثبت افزایش زاد ولد در کشور، پخش نکردن سریال‌های ماه مبارک رمضان پس از اذان مغرب و رفع مشکلات فنی پوشش رسانه‌ای در برخی مناطق روستایی مطالباتی بود که در نشست مجمع نمایندگان حوزه علمیه مطرح شد.

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه