logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

۲ میلیارد تومان کمک به مناطق سیل‌زده چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت

۲ میلیارد تومان کمک به مناطق سیل‌زده چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری گفت: ۲ میلیارد تومان لوازم ضروری زندگی برای خانواده‌های تحت پوشش مناطق سیل‌زده استان خریداری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد شریف پور  معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار جهانبین نیوز ؛ بیان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده تاکنون ۱۷۵۴ خانواده تحت پوشش کمیته امداد استان بر اثر بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب خسارت دیده‌اند.

وی با بیان اینکه منازل تمامی مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه حوادث است و تمام خسارت‌های وارد شده برآورد و به صورت کامل پرداخت می‌شود، افزود: ۱۱۶ واحد مسکونی در مناطق مختلف نیازمند بازسازی هستند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد استان ادامه داد: همچنین برای خانواده‌های آسیب‌دیده تحت پوشش کمیته امداد استان لوازم ضروری زندگی شامل یخچال، فرش، اجاق‌گاز، آبگرمکن، پتو و بخاری با هزینه ۲ میلیارد تومان خریداری و در حال توزیع است.

شریف پور بابیان اینکه بیشترین آمار آسیب‌دیدگان ناشی از سیل ساکن شهرستان کوهرنگ هستند اضافه کرد: در این حوادث لوازم منزل و طرح‌های اشتغال‌زایی شامل زمین‌های کشاورزی و محل نگهداری دام مددجویان آسیب‌دیده‌اند و ۶۴ رأس دام سبک نیز تلف شده است.

شایان ذکر است مردم نیکوکار و نوعدوست استان می‌توانند کمک‌های نقدی خود به شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۱۰۰۰ نزد صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت و شماره حساب ۳۳۳۳ نزد بانک ملی واریز و یا از طریق تلفن همراه با شماره‌گیری #۹۹*۸۸۷۷* پرداخت کنند و همچنین کمک‌های غیر نقدی را به ۳۷ مرکز نیکوکاری و ادارات کمیته امداد استان تحویل دهند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه