logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده انتظامی مازندران مطرح کرد

اولویت‌های پلیس مازندران در ماه مبارک رمضان

اولویت‌های پلیس مازندران در ماه مبارک رمضان
فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به برقراری نظم و امنیت عمومی در ماه مبارک رمضان، گفت: طرح امنیت اجتماعی ویژه ماه رمضان در مازندران اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سردار سید محمود میرفیضی صبح امروز در جلسه ستاد فرماندهی انتظامی مازندران به اجرای طرح نظارت بر اماکن عمومی و واحدهای صنفی در ایام ماه مبارک رمضان برای حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و روزه داران گرامی اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور ارائه خدمات به مسافران و افرادی که دارای عذر شرعی هستند، متصدیان مراکز پذیرایی و خدماتی می‌توانند با اخذ مجوز از مراجع ذیربط و رعایت شئون اسلامی و قوانین صنفی فعالیت کنند.

وی افزود: برای حفظ حرمت ماه مبارک رمضان از تظاهر به روزه خواری خصوصاً در ملا عام، واحدهای صنفی و اماکن عمومی، تفرجگاه‌ها، مجتمع‌های تجاری، پاساژها، معابر عمومی خودداری شود.

فرمانده انتظامی مازندران با بیان اینکه برخورد با ناهنجاری‌ها و دفاع از ارزش‌های دینی و انقلابی از اولویت‌های نیروی انتظامی است، تصریح کرد: پلیس حافظ ارزش‌های انقلاب اسلامی است و با هرگونه ناهنجاری‌ها برابر قانون برخورد می‌کند.

وی موضوع امنیت اخلاقی و اجتماعی در جامعه اسلامی را امری بدیهی و مهم دانست و خاطرنشان کرد: پدیده بدپوششی دغدغه مردم و دستاویزی برای دشمن شده که در این حوزه پلیس بر مبنای مطالبات مردمی و قانون با این پدیده برخورد می‌کند.

فرمانده انتظامی مازندران با اشاره به موضوع کشف حجاب در خودروها، گفت: چنانچه پلیس در خودرویی شاهد کشف حجاب باشد برابر وظایف ذاتی و قانونی برای بار نخست از فرد تعهد اخذ می‌شود و در صورت تکرار برای بار دوم خودرو توقیف می‌شود.

میرفیضی، ماه رمضان را فرصتی استثنایی در تزکیه نفس و خودسازی برشمرد و تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماهی سرشار از برکات خداوند و روزه‌داری بهترین و مناسب ترین راه برای رسیدن به قرب الهی است.

رئیس پلیس مازندران از آمادگی کامل پلیس برای برقراری نظم و امنیت عمومی در ایام ماه مبارک رمضان به ویژه شب‌های قدر خبر داد و افزود: اجرای طرح‌های ویژه ترافیکی و انتظامی در راستای پیشگیری از جرائم به ویژه سرقت، تسهیل در عبور و مرور خودروها از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه