اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چند درصد روغن‌های وارداتی پالم است؟

چند درصد روغن‌های وارداتی پالم است؟
وزیر بهداشت گفت: به اعتقاد من مصرف یک درصد پالم در لبنیات هیچ عارضه‌ای ندارد و اگر هم داشته باشد، عارضه آن کمتر از این است که مردم لبنیات مصرف نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید نمکی امروز در نشست خبری بسیج ملی فشار خون در پاسخ به سؤالی درباره میزان استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی اظهار کرد: در گذشته که بحث پالم در بوق و کرنا شد، هدف رساندن یک پیام بهداشتی به جامعه نبود؛ به اعتقاد من مصرف یک درصد پالم در لبنیات هیچ عارضه‌ای ندارد و اگر هم داشته باشد، عارضه آن کمتر از این است که مردم لبنیات مصرف نکنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
نمکی افزود: مطرح کردن موضوع پالم به این صورت نه تنها سودی ندارد بلکه باعث ضربه زدن به کارخانه‌های لبنیات و ایجاد وحشت در مردم خواهد شد که نتیجه‌اش گسترش پوکی استخوان ناشی از مصرف نکردن لبنیات خواهد بود.
,
 
,
۳۰ درصد روغن‌های وارداتی پالم است
,
در ادامه کیانوش جهانپور، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت با ارائه توضیحاتی درباره کنترل مصرف روغن پالم در صنایع غذایی بیان کرد: در حال حاضر نظارتی جامع بر میزان واردات روغن پالم به کشور وجود دارد.
,
 
,
جهانپور ادامه داد: ۳۰ درصد حجم روغن‌های وارداتی به کشور پالم است که در صنایع آرایشی و بهداشتی و غذایی مورد استفاده است. با این حال بر میزان استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی نظارت وجود دارد.
,
 
,
وی یادآور شد: در حال حاضر برخی از روغن‌های پایه روغن‌های سرخ کردنی، روکش‌های بستنی‌ها و برخی کیک‌ها پالم است که ضرری ندارد.
,
 
,
منبع: تسنیم
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه