اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

تصویب ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش

تصویب ممنوعیت حجاب در مدارس اتریش
نمایندگان پارلمان اتریش روز چهارشنبه ۱۵ مه قانونی را به تصویب رساندند که به موجب آن استفاده از حجاب در دبستان‌های این کشور ممنوع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرایران، این طرح توسط حزب راستگرای حاکم به پارلمان ارائه شده بود. اگرچه در متن قانون مصوب، نامی از اسلام نیامده است و تنها اعلام شده که این ممنوعیت شامل «لباس ایدئولوژیک یا مذهبی» است که با پوشاندن سر مرتبط باشد، اما نمایندگان متعلق به هر دو حزب عضو ائتلاف حاکم تصریح کرده‌اند که این قانون روسری اسلامی را هدف گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
دولت گفته است پوشش سر گروه‌های مذهبی سیک‌ها و یهودیان از این قانون استثنا شده‌اند، زیرا قانون به اشیایی اشاره دارد که «تمام سر یا بخش عمده‌ای از آن را می‌پوشانند.»
,

جامعه مسلمانان اتریش قانون جدید را «بی‌شرمانه» و «تاکتیکی تفرقه‌افکنانه» خوانده است، با این حال اعلام کرده که این قانون تنها شمار معدودی از دختران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
,
,

نمایندگان مخالف این طرح در پارلمان می‌گویند که قصد دولت بیش از اینکه صلاح کودکان باشد، ارائه چهره‌ای مثبت از خود در سرخط خبرهاست.
,
,

دو حزب ائتلاف راستگرای حاکم، حزب آزادی اتریش و حزب خلق اتریش، در سال ۲۰۱۷ میلادی با وعدۀ اجرایی کردن سیاست‌های ضدمهاجرتی به قدرت رسیدند.
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه