logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هوای زابل در شرایط ناسالم؛

سرعت وزش باد در زابل به 83 کیلومتر بر ساعت رسید

سرعت وزش باد در زابل به 83 کیلومتر بر ساعت رسید
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: با تشدید سرعت وزش بادهای 120 روزه در شمال استان، سرعت لحظه ای وزش باد در زابل به 83 کیلومتر بر ساعت رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی ملاشاهی در گفت و گو با عصرهامون، گفت: همان‌طور که انتظار می رفت با افزایش گرادیان فشاری در شرق کشور، امروز بر سرعت وزش بادهای 120 روزه در شمال استان افزوده شد و بیشینه سرعت باد در ایستگاه زابل به 23 متر بر ثانیه معادل 83 کیلومتر بر ساعت رسید.

وی افزود: وزش این باد شدید سبب خیزش گردوخاک در برخی نواحی شمال استان شد به طوریکه دید افقی در زهک را به 5 و زابل به 7 کیلومتر کاهش داد.

رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی ادامه داد: به سبب خیزش گردوغبار غلظت ذرات معلق در هوای زابل تا پیش از ظهر امروز در شرایط ناسالم برای تمام گروه های سنی قرار گرفت.

ملاشاهی گفت: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی وزش بادهای 120 روزه همچنان تا اوایل هفته آینده در نواحی شمالی، نوار شرقی و مرز غربی استان ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: شدت وزش باد در نواحی شمال استان بیش از سایر مناطق برآورد می شود به طوریکه انتظار می رود بیشینه سرعت وزش باد در این منطقه به 85 و گاهی بیشتر از 85 کیلومتربر ساعت برسد.

وی در خصوص وضعیت دمایی پیش روی استان نیز اذعان کرد: پیش بینی می شود از امروز تا چند روز آینده دمای هوای نیمه شمالی استان بین 2 تا 4 درجه سلسیوس کاهش یابد.

ملاشاهی افزود: شرایط جوی دریای عمان به نسبت آرام است اما وزش باد در برخی نقاط نوار ساحلی استان منجر به خیزش گردوغبار و کاهش دید افقی می شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه