logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در خطبه های نماز عید قربان مطرح شد:

انتقاد امام جمعه ارسنجان از طرح تجمیع مدارس

انتقاد امام جمعه ارسنجان از طرح تجمیع مدارس
امام جمعه ارسنجان در خطبه های نماز عید قربان ضمن گرامی داشتن این روز از طرح تجمیع مدارس انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از ارسن نیوز از فارس نماز عید سعید قربان با حضور مردم خداجوی ارسنجان در مصلای نمازجمعه برپا شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ارسن نیوز, ارسن نیوز,

امام جمعه ارسنجان در خطبه های این نماز، درس بزرگ عید قربان را آمادگی برای فداکاری و گذشتن از بهترین چیزها در راه نزدیک شدن هرچه بیشتر به درگاه الهی دانست با اشاره به خشکسالی های اخیر، بر صرفه جویی بیشتر مردم و دعای برای بارش مناسب رحمت الهی در ماه های آینده و همچنین پرداخت ذکات تأکید نمود.

,

حجة الاسلام و المسلمین احمدی در خطبه دوم با اشاره به طرح تجمیع مدارس شهرستان و دیدار مسوول آموزش و پرورش شهرستان با وی در این خصوص گفت: « ایشان گفتند که ما مدارسی داریم که تعداد کلاس هایشان بیش از نیاز است و برای صرفه جویی و کاهش هزینه ها مدارس را در ساختمان ها تجمیع کرده ایم که بنده هم با آن موافق هستم و نه تنها اشکالی نمی بینم که فضاهای بلااستفاده با این طرح بهتر مورد بهره برداری قرار گیرد، بلکه آن را اقدامی بجا و مناسب می دانم. اما آنچه بنده نسبت به آن توجیه نشدم این است که ادغام در مورد خود مدارس صورت گرفته باشد و برای مثال 3 دبیرستان با ادغام، به 1 دبیرستان تبدیل و کلاس ها بیش از حد شلوغ شده باشد که اگر این گونه است بنده موافق نیستم و این اقدام را به صلاح نظام آموزش و پرورش شهرستان به خصوص در آینده نمی دانم که مثلاً کل شهر ارسنجان یک دبیرستان پسرانه داشته باشد و اگر هر شخص دیگری هم به عنوان مدیر آموزش و پرورش، اینگونه عمل کرده بود بنده معترض بودم و امیدواریم این طرح با رفع مشکلات اجتماعی اش و با کار کارشناسی اجرا شود تا آسیبی به بحث آموزش و پرورش ارسنجان وارد نشود.»

,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه