logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش ناجا به کشف حجاب در مسافربرهای شخصی

واکنش ناجا به کشف حجاب در مسافربرهای شخصی
جانشین فرمانده نیروی انتظامی گفت: رانندگان آژانس‌ها و سامانه هوشمند حمل‌ونقل باید درخصوص کشف حجاب به مسافران خود تذکر دهند چرا که در غیر این صورت پیامک جرم کشف حجاب برای مالک خودرو ارسال خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا، درخصوص عملکرد پلیس در مواجهه با بی‌حجابی در خودرو اظهار داشت: کشف حجاب در خودرو جرم است و پلیس طبق وظیفه قانونی خود با جرم مشهود برخورد می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
جانشین فرمانده ناجا با بیان اینکه پیامک جرم کشف حجاب برای مالکان خودروهایی که این جرم در خودروشان به وقوع پیوسته، ارسال می‌شود در پاسخ به این پرسش فارس که رانندگان آژانس‌ها و سامانه هوشمند حمل و نقل عنوان می‌کنند که مسافرانشان کشف حجاب کرده‌اند و چرا باید آنها پاسخگو باشند، گفت: مسئولیت قانونی خودرو با مالک خودرو است. همانطور که اگر مسافر از کمربند ایمنی استفاده نکند مالک خودرو جریمه می‌شود و باید در برابر قانون پاسخگو باشد؛ بنابراین لازم است که راننده‌ها متوجه و متعهد به مسؤولیت قانونی خود بوده و اجازه عمل خلاف قانون از جمله جرم کشف حجاب به مسافرین خود ندهند.
,
 
,
این مقام ارشد نیروی انتظامی در پاسخ به دیگر سوال فارس که مدیران شرکت‌های حمل و نقل هوشمند، رضایت مشتری برایشان مهم است نه عملکرد راننده و اعتراض راننده می‌تواند به اخراج و حتی از دست دادن شغل منجر شود، تصریح کرد: همه اشخاص حقیقی و حقوقی موظف به رعایت قانون بوده و لذا مدیران این مجموعه‌ها باید از راننده خود که به شئونات اخلاقی پایبند هستند حمایت کنند که در همین مورد اخیر اتفاق افتاد.
,
 
,
سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: باید شرکت‌های حمل و نقل هوشمند در قوانین خود بر رعایت حجاب و شئونات اسلامی تاکید کنند و نیروی انتظامی نیز که ضامن اجرای قانون است از رعایت کنندگان حمایت خواهد کرد و در یک نگاه کلی با اطمینان گفته می‌شود که قانون و متولیان اجرای قانون من‌جمله نیروی انتظامی، حامی و پشتیبان رعایت‌کنندگان قانون در هر دو طیف حقیقی و حقوقی خواهد بود.
,
 
,
***
,
 
,
گفتنی است سه روز پیش یکی از رانندگان اسنپ به مسافر خود که کشف حجاب کرده بود تذکر داد و این مسافر در توئیتی عملکرد این راننده را با درج عکس و مشخصات راننده منتشر کرد که با واکنش‌های متفاوتی مواجه شد؛ از طرفی مسئولان شرکت اسنپ نیز در اقدامی عجیب هم از راننده خود دلجویی کردند و هم از مسافر بی‌حجاب خود.
,
 
,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه