logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در مساحت حدود ۹ هزار مترمربع؛

آزادسازی حریم رودخانه مهرآباد رودهن+تصاویر

آزادسازی حریم رودخانه مهرآباد رودهن+تصاویر
مدیر امور منابع آب دماوند از لایروبی و آزاد سازی حدود ۹ هزار مترمربع از بستر و حریم رودخانه مهرآباد و سرشاخه های آن در شهر رودهن خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا تارود، سید حمیدرضا حسینی مدیر امور منابع آب دماوند با اعلام این خبر اظهار کرد: با تلاش اکیپ گشت و بازرسی امور منابع آب دماوند و با هماهنگی های به عمل آمده با دستگاه قضایی و حضور نیروی انتظامی شهر رودهن و همچنین پیگیری های مستمر و قاطعانه عوامل گشت و بازرسی این امور، ظرف مدت ۲۰ روز کاری و با هدف حفاظت و حراست از منابع آب زیرپوشش این امور، پروژه آزادسازی و لایروبی بستر و حریم رودخانه مهرآباد و سرشاخه های آن به اجرا درآمد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, تارود,

حسینی با اشاره به اینکه این محدوده در شرق دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در منطقه گلاهک واقع شده بود، گفت: عملیات لایروبی و آزادسازی از روز دوشنبه ۱۰ شهریورماه و با استفاده از ماشین آلات سنگین آغاز شد و در این عملیات که از لحاظ مدت و حجم کاری در سطح امور آب دماوند بی سابقه بود، ضمن بازگشایی دو دهنه پل، نسبت به حفاری و پاکسازی اراضی بستر و حریم رودخانه در طول حدود یک و نیم کیلومتر، عرض متوسط شش متر و عمق حدود دو متر و با حجم خاکبرداری بالغ بر ۱۸ هزار مترمکعب اقدام گردید.

,

وی همچنین افزود: متاسفانه در سال های اخیر افراد سودجو با ساخت و سازهای بی رویه و غیرمجاز ضمن دخل و تصرف های غیر قانونی، مبادرت به تخریب قسمت های زیادی از بستر رودخانه و تبدیل آن به باغ و اراضی تحت تملک خود در منطقه نموده بودند که با اجرای این عملیات گسترده، بخش زیادی از این تصرفات غیرقانونی آزادسازی شد.

,

به دلیل حجم بالا و عملیات گسترده آزادسازی بستر و حریم رودخانه مهرآباد رودهن، فرماندار شهرستان دماوند ضمن بازدید از روند اجرای کار، از زحمات و تلاش های تمامی دست اندرکاران تقدیر تشکر کرد.

,

laie robi (1)

, laie robi (1),

, ,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه