logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سفیر ایران در لاهه: نوبت پارو زدن اروپایی‌هاست

سفیر ایران در لاهه: نوبت پارو زدن اروپایی‌هاست
سفیر ایران در لاهه گفت: روزگاری اروپا و آمریکا در قالب 1+5 در یک قایق بودند؛ حال که آمریکا از این قایق پیاده شده، نوبت اروپایی‌ها است که زحمت بکشند و به جای آمریکا هم پارو بزنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تعدادی از سردبیران و خبرنگاران رسانه‌های هلند امروز (جمعه) در محل سفارت کشورمان در لاهه با «علیرضا کاظمی ابدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند، پیرامون مسائل بین المللی، برجام، تحولات منطقه و روابط ایران و اروپا به گفتگو نشستند.
کاظمی در تشریح تصمیمات اخیر کشورمان درباره برجام، اظهار داشت: اقدام جمهوری اسلامی ایران نه نقض برجام و نه اولتیماتوم شمرده می‌شود؛ بلکه ایران با وجود بدعهدی آشکار طرف آمریکایی، بیش از یک سال صبوری نشان داده و منتظر اقدام عملی اروپا برای حفظ برجام شده و در نهایت باتوجه به ناموفق بودن طرف های اروپایی، بر اساس ساز و کاری که در مواد 26 و 36 خود برجام پیش بینی شده، اعلام کرده که اجرای برخی تعهدات داوطلبانه خود در برجام را متوقف می‌کند و زمان‌بندی این کار را هم اطلاع داده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه مذاکرات هسته‌ای و برجام اساساً اولین تجربه اروپا در استفاده از ظرفیت دیپلماتیک خود در خارج از اروپا بود، لزوم احساس مسئولیت اروپا در قبال حفظ این توافق و عمل به تعهدات خود در چارچوب آن و مقابله با سیاست های یکجانبه ترامپ را مورد تأکید قرار داد.
وی افزود: در نظام بین‌الملل سواری مجانی وجود ندارد. روزگاری اروپا و آمریکا در قالب 1+5 در یک قایق بودند؛ حال که آمریکا از این قایق پیاده شده، نوبت اروپایی‌ها است که زحمت بکشند و به جای آمریکا هم پارو بزنند.
سفیر کشورمان در پاسخ به سؤالی درباره امکان حل مسائل از طریق مذاکره با آمریکا، خاطرنشان کرد: مذاکره برای رسیدن به یک نتیجه است و این کار قبلاً انجام شده و نتیجه حاصل شده است. وقتی به آن نتیجه احترام گذاشته نشده و عمل نشود، دیگر مذاکره چه معنایی دارد؟ مذاکره‌ای که منظور آن تنها قبول خواسته‌های زورمدارانه یک فرد بی‌قانون باشد، مورد قبول هیچ ملت آزاده‌ای نیست. میز مذاکره، همان برجام است که هنوز راه بازگشت به آن باز است.
کاظمی ابدی همچنین با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری و فرهنگی کشورمان و توجه روزافزون گردشگران خارجی به ایران، ضمن رد برخی گزارش های رسانه‌ای مبنی بر لغو شماری از پروازهای خارجی از فضای کشورمان، افزود: همانطور که این سفارت در صفحه توئیتر خود با ارائه لینک معتبر رصد حمل و نقل هوایی در جهان نیز نشان داد، در هفته بیش از 30 هزار پرواز در امنیت کامل، بر فراز ایران صورت می‌گیرد و این رقم هیچ گونه کاهشی نداشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

 

,

منبع:فارس

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه