اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل هواشناسی مازندران اعلام کرد؛

احتمال وقوع سیلاب در مازندران

احتمال وقوع سیلاب در مازندران
مدیرکل هواشناسی مازندران درباره بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها و احتمال آبگرفتگی معابر استان هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمدرضا رضوی در گفت و گو با خبرنگار بلاغ، گفت: از دیشب با شمالی شدن جریانات سطح زمین و عبور متناوب امواج کم دامنه تراز میانی جو از روی سواجل جنوبی دریای خزر تا امشب رگبار فرعدوبرق پراکنده و وزش باد گاهی نسبتاً شدید در استان پیش بینی می‌شود.

وی افزود: از بامداد دوشنبه تا عصر سه شنبه به دلیل تقویت جریانات خشک و مرطوب شمالی سطح زمین و عبور امواج تراز میانی جو کاهش دمای بین ۵ تا ۱۰ درجه شاهد بارش باران، وزش باد گاهی نسبتاً شدید و رعد وبرق پراکنده در استان خواهیم بود.

رضوی با بیان اینکه شنا و صیادی در دریای خزر از امروز تا بعدازظهر چهارشنبه ممنوع است ، درباره احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها در استان مازندران به شهروندان ومسافران تابستانی هشدار داده است.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران نیز گفت: وقوع بارش‌های رگباری همراه با رعدوبرق در کوتاه مدت می‌تواند منجر به جاری شدن روان آب وسیلاب ناگهانی بصورت محلی و نقطه‌ای بویژه درکوهپایه‌ها و ارتفاعات استان شود.

احمدی افزود: توصیه می‌شود شهروندان و مسافران ضمن رعایت نکات ایمنی از توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مناطق عبور سیلاب خودداری کنند.

این مسئول گفت: با توجه به پیش بینی رگبار و رعد و برق در دامنه‌ها و ارتفاعات استان از برپایی چادر، کوه پیمایی، طبیعت گردی و تردد در مسیل ها، ارتفاعات و فضا‌های باز جدا خودداری شود.

وی به هم استانی‌ها و مسافران توصیه کرد در این مدت دامداران و ساکنان بومی، هنگام وقوع رگبار و رعد و برق، نکات ایمنی را رعایت کرده و دام‌های خود را در مناطق امن نگهداری کنند.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران از آمادگی برای مقابله با بحران‌های احتمالی در استان اشاره کرد و گفت: به دستگاه‌های خدمات رسان از جمله هلال احمر، اورژانس، راهداری، شهرداری هشدار لازم داده شده است.

احمدی به همه نیرو‌های امدادی و خدماتی توصیه کرد ضمن آماده سازی تجهیزات و ماشین آلات امدادی آمادگی لازم جهت هر گونه عملیات امدادونجات و خدمات رسانی داشته باشند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه